BTM leden die tegen de muur aanlopen. Dit is een onderdeel van de workout

De enige weg naar succes: Starten!

In ieder doel, elk avontuur is er een feit en dat is; de enige weg naar succes is starten! Oftewel om je doel te bereiken of je avontuur te beginnen, moet je de eerste stap nemen en er maar 1 stap in dit traject en dat is beginnen met trainen.

Het begin: Een essentiële stap

Het klinkt logisch en eenvoudig, maar dat is niet altijd het geval. Soms lijkt een doel zo ver weg, dat de allereerste stap enorm lastig is om te nemen. Toch is die eerste stap nodig, want na die eerste stap zet je je stap naar je eerste, groei en verandering! Elk succesverhaal begon ooit met die ene, misschien wel kleine stap. Wil je een motiverende factor? Lees dan vooral onze inspirerende quotes van onze leden, die elke week op onze social media kanalen worden gepost.

Stap voor stap naar succes

Je zult merken dat na die eerste stap de volgende stappen, de tweede, derde en verder, steeds gemakkelijker worden. Niet iedere stap zal even groot zijn, en dat is ook niet realistisch. Soms spelen persoonlijke en/of lichamelijke omstandigheden hierin mee, maar wees trots op de kleine stappen die je maakt in jouw eigen proces.

Herinnering bij het streven naar doelen

Onthoud vooral dat, in het streven naar je doelen, in het voltooien van jouw avontuur: The only way to finish is to start! Het maakt niet uit hoe lang het proces lijkt of hoe groot de uitdaging is: alles begint met die ene stap. Zelfs op een weg waarbij je veel hobbels tegenkomt of als de omstandigheden veranderen in je werk of privé, is het belangrijk om de moed te behouden en die volgende stap te zetten. Elke stap brengt je dichter bij de voltooiing van je reis.

Jouw avontuur wacht!

Dus waar wacht je nog op? Jouw doel, jouw avontuur, wacht op jou! Neem die allereerste stap en vergeet vooral niet te genieten van jouw proces, jouw avontuur! Elk pad dat je bewandelt, elk nieuw hoofdstuk dat je begint, brengt nieuwe ervaringen en groei met zich mee. Geniet van jouw avontuur, leer van de uitdagingen en vier vooral je progressie, stap voor stap.

Groetjes,

Ariëtte

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake