Rooster

Gratis Intake

CrossFit

Tijdens de CrossFit lessen werken we in een groep van maximaal 12 personen aan jouw sportieve doelen. Door onze gezellige trainingen word je gezonder, gelukkiger en kun je langer genieten van het leven. Elke dag staat een nieuwe training op het programma en helpen de coaches je jouw grenzen te verleggen. Zo word je de fitste en gezondste versie van jezelf.

Personal Training

Wil jij graag de volledige aandacht tijdens je trainingen en specifiek werken aan jouw sportieve doelen? Dan is personal training de juiste keuze. Doordat de trainer direct kan focussen op jouw resultaat, behaal je nog sneller jouw sportieve doelen.

CrossFit Kids + Teens

Voor kinderen van groep 3 tot 8 zijn er de Kids lessen. Deze lessen draaien om plezier en in beweging zijn. Voor kinderen op de middelbare school tot 18 jaar zijn er de Teens lessen. Ook hier staat plezier voorop maar gaan we al echt werken aan krachtopbouw.

CrossFit Vintage 55+

Tijdens deze les op donderdagochtend zijn we vooral lekker in beweging op een functionele manier. Zo blijft iedere deelnemer fit en vitaal voor de activiteiten van alle dag. Wilt u fit zijn maar vooral ook blijven is dit de les voor u.

Zwangerschapstraining

Deze trainingen helpen je op een veilige en verantwoorde manier te sporten tijdens en na de zwangerschap. Daarnaast leren we je hoe je veilig je Maxi Cosi kunt tillen of opstaat uit bed. Zo helpen deze trainingen je ook in het dagelijks leven.

Voedingscoaching

Wil jij niet alleen starten met trainen maar ook je voedingspatroon aanpassen? Start dan met voedingscoaching. Door middel van een voedingsschema en een check-in met InBody weging elke 2 weken zorgen wij ervoor dat jij je doelen behaald.

Onze prijzen

Onze reguliere abonnementen starten al vanaf €130,08 per maand. Voor meer informatie klik je op de knop.
Meer informatie

Weet je nog niet zeker of Better Through Movement iets voor je is?

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we je het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.

Gratis Intake