CrossFit Kids Zevenbergen

CrossFit Kids

Stop met GAMEN en start met SPELEN!

Meer dan 25% van de kinderen heeft een slechte motoriek!

Kinderen zitten steeds meer binnen. Spelletjes op de telefoon of spelcomputer slokken elke dag een hoop tijd op. Helaas heeft dit zijn weerslag op de motoriek, gezondheid en wat minder zichtbaar de botsterkte van uw kind. Hier moet iets aan gedaan worden.

Wij van Better Through Movement zorgen ervoor dat uw kind weer zin krijgt om te sporten en weer graag in beweging is. Door onze trainingsmethode is elk kind veilig in beweging en wordt gewerkt aan coördinatie, uithoudingsvermogen en sterkere botten.

Sporten is van levensbelang en moet voor elk kind leuk zijn. Daarom zorgen wij voor een leuke sfeer, elke les opnieuw.

Waarom Better Through Movement:

Kracht

Met ons trainingsprogramma zorgen wij ervoor dat uw kind op een veilige manier kracht opbouwt. Wij leren uw kind veilig tillen en zorgen ervoor dat uw kind minder vatbaar is voor blessures.

Coördinatie

CrossFit als sport voor kinderen draagt bij aan een betere coördinatie. We combineren, gooien, springen, klimmen in verschillende oefeningen. Daarnaast maken we gebruik van verschillende parcours waardoor de coördinatie van uw kind nog verder wordt ontwikkeld.

Meer energie

Doordat kinderen weer in beweging zijn en niet de hele dag binnen zitten krijgen ze meer energie. Daarnaast werkt CrossFit ook om stoom af te blazen en er dus voor te zorgen dat kinderen hun ei kwijt kunnen.

Teamwork

De groepstrainingen staan bol van oefeningen waarbij samenwerking centraal staat. Daarnaast leert uw kind om leiding te geven door aanmoediging en inspiratie.

Zelfverzekerder

Elke oefening bij CrossFit als sport voor kinderen is aan te passen naar het niveau van uw kind. Doordat iedereen mee kan doen bouwt een kind zelfvertrouwen op. Wanneer een kind merkt dat meegetraind kan worden met andere kinderen werkt dit als een boost voor het zelfvertrouwen.

Neem contact op voor een kennismaking

Op een leuke en speelse manier de basisvaardigheden van de motoriek bijbrengen en de gezondheid verbeteren.

Wij gebruiken cookies om jou te kunnen blijven motiveren 🍪