55+ training

Geniet van een gezond en gelukkig leven. Met onze 55+ trainingen houden we rekening met uw beperkingen en gaan we aan de slag om uw kracht en conditie op te bouwen. Dit doen we niet door steeds hetzelfde saaie rondje in de sportschool te doen. Wij maken gebruik van bewegingen waar u in het dagelijks leven echt iets aan heeft.

Plan nu uw gratis intake!

Wilt u zo lang mogelijk van het leven genieten?

Bij Better Through Movement gaan we in een gezellige groep aan de slag met oefeningen die bijdragen aan uw gezondheid en zelfredzaamheid.

Kracht

Op latere leeftijd zitten we vaak meer en ondernemen we minder. Hierdoor verliest u spiermassa. Deze spiermassa is nodig om een betere balans te houden en om weerbaar te zijn voor ziektes. Door het behoud van spiermassa bent u langer zelfredzaam waardoor u langer onafhankelijk kunt leven.

Gezelligheid

Onze groepen bestaan uit gezellige mensen die ervoor zorgen dat elke deelnemer zich snel thuisvoelt. Iedereen traint op zijn of haar eigen niveau en dit draagt ertoe bij dat elke deelnemer aan de eigen gestelde doelen kan werken.

Conditie

Tijdens de trainingen werken we ook aan uw conditie. Door een verbeterde conditie kunt u weer een wandeling maken of met de fiets op pad zonder buitenadem te raken.

Professionele begeleiding

Onze trainers zijn er om u zo goed mogelijk te begeleiden tijdens de trainingen. Daarnaast helpen de trainers om het beste uit uzelf te halen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat dit altijd veilig gebeurd. Uw resultaat en veiligheid is voor ons het allerbelangrijkst.

Ga van start!

Wilt u zich geen dag langer ergeren aan uw slechte conditie?
Plan nu uw GRATIS intake!