Een groep leden/ community, die gezellig met elkaar aan het praten zijn

De Voordelen van Groepslessen bij Better Through Movement

In ons drukke leven is het soms lastig om genoeg tijd en energie te vinden om te gaan sporten. Toch is bewezen dat regelmatig bewegen niet alleen goed is voor je lichaam, maar ook voor je geest. Een handige manier om gemotiveerd te blijven, is meedoen aan groepstrainingen. Een van de voordelen van groepslessen bij Better Through Movement zijn de verschillende tijden die wij aanbieden. Tevens is sporten en deelnemen aan groepslessen niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je sociale leven en humeur.

1. Samen Sporten

Het grote voordeel van samen sporten is de motivatie en support die je krijgt. Als je met anderen traint, is de kans kleiner dat je een training overslaat. De fijne sfeer en de aanwezigheid van andere medesporters zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft en jezelf blijft uitdagen.

2. Afwisselende Workouts

Bij Better Through Movement geven wij CrossFit trainingen. Deze trainingen zijn voor jong en oud. Zo hebben wij Kids en Teens lessen, maar ook groepslessen voor onze Vintage leden (55+). Zo kan iedereen sporten. Tijdens de groepslessen komen er korte workouts aanbod, lange workouts, skill work en accessory workout. Skill work, waarbij je de ene dag aan je pull ups kan werken en de andere dag aan je handstand. Bij Accessory workouts komen er verschillende oefeningen naar voren zoals bijvoorbeeld buikspieren en/of scapula push ups. Oefeningen die jou sterker maken. Ook besteden wij tijd aan de cooling down en een stukje mobility. De afwisseling zorgt ervoor dat je niet snel verveeld raakt en gemotiveerd blijft om je doelen te bereiken.

3. Gezelligheid en Community

Het meedoen aan groepstrainingen biedt niet alleen lichamelijke voordelen, maar ook sociale momenten. Door contacten op te bouwen met medesporters en trainers ontstaat er een gevoel van community. Dit zorgt ervoor dat jij het naar je zin blijft houden, wat ook belangrijk is het zorgt voor een gezonde levensstijl op de lange termijn.

4. Goede Begeleiding en Tips

De trainers bij Better Through Movement geven professionele begeleiding en waardevolle feedback tijdens de groepstrainingen. Zo weet je zeker dat je de oefeningen op de juiste manier doet en op een veilige manier. Daarnaast doen wij er alles aan zodat jij jouw doel bereikt.

5. Minder Stress en Beter in je Vel

Naast de fysieke voordelen helpt bewegen ook om stress te verminderen en je mentaal beter te voelen. Groepstrainingen bij Better Through Movement zijn niet alleen een goede manier om stress kwijt te raken, maar de gezelligheid en positieve momenten dragen ook bij aan een gezonde geest.

Kortom, meedoen aan groepstrainingen bij Better Through Movement betekent niet alleen investeren in je lichaam, maar ook in een gezellige community die je helpt gemotiveerd te blijven op je sportieve pad.

Groetjes,

Ariëtte

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake