Voor wie is Better Through Movement?

Better Through Movement is niet zoals je werkplek, je middelbare school en zelfs niet als een gemiddelde sportschool.

We houden niet van drama, kliekjesvorming of het veroordelen van mensen.

Ik ben eigenlijk altijd een sporter geweest. Vroeger judo, kickboksen en voetbal. Daarna ben ik gestart met fitness totdat ik CrossFit ontdekte en dit ervoor zorgde dat ik sterker werd, mijn conditie met sprongen vooruitging en ik niet meer stond te hijgen boven aan de trap. Ja, ik werd gespierd van al die krachttraining in de sportschool maar met de conditie van een stacaravan kom je nog niet ver. Dus CrossFit heeft mij echt geholpen om mijn kracht ook echt toe te kunnen passen.

Een aantal jaren later ben ik gestart met Better Through Movement om ook mensen in Zevenbergen en omstreken te helpen bij een sterker, fitter en gezonder leven. Al deze punten dragen vaak bij aan vooral weer zelfverzekerd zijn. Veel mensen met wie ik een gesprek heb geven aan dat ze soms onzeker zijn. Onzeker over hun uiterlijk maar ook onzeker over hun gezondheid. Wanneer je in de spiegel kijkt en baalt van je spiegelbeeld is dat natuurlijk niet leuk. Evenals dat je bang bent dat je levensstijl ervoor kan zorgen dat je een chronische ziekte oploopt of misschien erger.

Wij geloven dat sporten je zelfvertrouwen moet geven zodat je weet waar je lichaam toe in staat is. En wij geloven dat sport niet hoeft te worden toegepast als straf omdat je gisteren niet goed hebt gegeten.

Wij geloven dat wanneer je iets leuk vindt en je successen worden gevierd, je eerder in staat bent om jezelf te motiveren te gaan trainen en/ of je eetpatroon aan te passen

Wij geloven in vooruitgang in plaats van het streven naar perfectie.

Wij geloven in coaching.

En wij geloven in motivatie zodat we er zeker van zijn dat je morgen weer hier bent om te trainen.

Zijn er in het bestaan van Better Through Movement mensen geweest die geen goede match waren met onze normen en waarden? Zeker weten. Maar sinds helder is wie onze ideale klant is en hoe wij hem/haar het beste kunnen helpen is het makkelijker om deze mensen eruit te filteren. Het gevoel van: “Jij hoort hier niet”. Gaat hier niet op. Wij willen een veilige haven zijn voor iedereen die gezonder, fitter en zelfverzekerder door het leven wil gaan.

Dat wil zeggen dat Better Through Movement nooit de grootste sportschool in Zevenbergen zal zijn. We winnen waarschijnlijk ook nooit een CrossFit competitie. Maar het wil wel zeggen dat wij de beste sportschool zijn en dat komt door onze leden die elke dag keihard werken om het beste uit zichzelf te halen en kleine successen vieren omdat ze weten dat dit ervoor zorgt dat ze dichter bij hun doelen komen.

Wil jij weer sterk, fit en gezond worden en wil je dit alles bereiken in een gezellige motiverende omgeving? Dan staan wij voor je klaar. Je hoeft alleen maar contact op te nemen en wij gaan samen met jou aan de slag bij het behalen van jouw doelen!

Groetjes,

Bart

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake