Vrouwen knuffelen na afloop van CrossFit training in sportschool Zevenbergen

Trainen met Plezier voor Sneller Resultaat

Een Motiverende Omgeving voor Succesvol Sporten

Wanneer je ergens gaat sporten dan wil je dit ook voor je plezier doen. Natuurlijk heb je sportieve doelen die je wilt bereiken maar een motiverende omgeving waar je jezelf kunt zijn is zeker zo belangrijk voor het behalen van deze doelen.

Trainen zonder Oordeel en Met Deskundige Begeleiding

Wanneer ik een gesprek heb met een potentieel lid dan hoor ik regelmatig dat ze op zoek zijn naar een plaats waar ze lekker kunnen trainen, waar ze gemist worden en dus geen nummer zijn, zichzelf kunnen zijn en goed begeleid worden. Op sommige sportscholen lijkt het wel een modeshow. Mensen die foto’s maken van zichzelf of meer met hun uiterlijk bezig zijn dan trainen. Wanneer je al wat onzeker bent over je uiterlijk kan dit erg intimiderend overkomen.

Krachttraining voor Iedereen in een Comfortabele Omgeving

Het is dus zaak dat je op een plaats kunt trainen waar je jezelf kunt zijn en niet hoeft na te denken over hoe je eruit ziet. Ook is krachttraining voor iedereen belangrijk. Maar vaak zijn de alphamannetjes hier druk in de weer met hun gewichten en is dit ook best intimiderend om mee aan de slag te gaan. Daarom kies je voor de loopband en de fiets want je weet niet zo goed hoe de oefeningen moeten worden uitgevoerd en je wil ook niet voor gek staan. Maar door te kiezen voor cardioapparatuur bouw je natuurlijk geen kracht op.

Effectief Trainen voor Blijvende Motivatie en Resultaat

Ook voor je resultaat is het dus belangrijk dat je in een omgeving traint waar je jezelf kunt zijn. Zo kun je jouw sportieve doelen sneller bereiken en effectief trainen. Zo blijf je makkelijker gemotiveerd. Het is namelijk ook belangrijk dat je resultaat boekt voor je motivatie. Wanneer je elke week keihard je best doet in de sportschool en je boekt geen of weinig resultaat dan zwakt je motivatie snel af en wordt het steeds lastiger om jezelf op te laden om aan de slag te gaan.

Onze Benadering bij Better Through Movement

Bij Better Through Movement trainen we in een gezellige groep waar je jezelf kunt zijn. Niemand wordt gek aangekeken. Daarnaast zorgen we ervoor dat je de technieken goed beheerst voor we daadwerkelijk aan de slag gaan. We willen dat je veilig beweegt en ook al wat kennis bezit over de oefeningen. Daarnaast is er altijd een trainer aanwezig die je helpt om de oefeningen goed uit te voeren. Niet alleen de eerste training, maar elke les weer. Zo blijf jij jezelf verbeteren, verleg je jouw grenzen en boek je resultaat.

Train voor Succes in een Motiverende Omgeving

Voor het boeken van resultaat is het dus belangrijk om te trainen in een motiverende omgeving waar je jezelf kunt zijn. Zo train je effectiever, boek je sneller resultaat en blijf je gemotiveerd. Sporten is gezond, sporten is belangrijk. Blijf dus altijd in beweging.

Groetjes,

Bart

p.s. benieuwd naar onze aanpak? Neem dan contact op via WhatsApp of de mail en we bekijken samen hoe we jou het beste kunnen helpen.

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake