Een lachend gezicht van een lid na de het roeien in de workout

Trainen Is Een Investering In Jezelf!

Bij het lezen van de titel kun je je bedenkingen hebben, maar kort samengevat is trainen ook daadwerkelijk een investering in jezelf.

Overwegingen en Obstakels

Iedereen kent het fenomeen van “geen tijd hebben”, “geen zin hebben”, of “het gaat niet i.v.m. mijn gezin”. Zo zijn er altijd redenen waarom je niet gaat sporten. Daarnaast vinden we, in onze ogen, sporten tegenwoordig te duur. De abonnementsprijzen vinden wij vaak veel te hoog en daarom haken we af.

Kosten vs Persoonlijke Ontwikkeling

Het is veel geld dat je moet betalen, maar wat als dit nu een goede investering in jezelf is? Een investering die ervoor zorgt dat je jezelf weer fijner voelt dan voorheen? Die bijdraagt aan een gezonder leven, waardoor je misschien langer van je kinderen of kleinkinderen kunt genieten.

Vergelijking met Andere Uitgaven

Een investering is ook het boeken van een vakantie, waarvan de prijs veel hoger kan liggen dan de maandelijkse kosten van een sportschoolabonnement. Stel je voor hoe fijn het zou zijn om op vakantie te gaan en daarbij ook nog goed in je vel te zitten omdat je geïnvesteerd hebt in dat abonnement van de sportschool. Dat gevoel van ontspanning wanneer je komende zomer aan het strand ligt.

Alternatieve Keuzes en Voordelen

Wat als je nu eens 1x minder uit eten gaat per maand? Dit geld zou je kunnen investeren in je sportschoolabonnement. Het is confronterend om te overwegen, omdat dit wellicht jouw ontspanningsmoment is samen met je partner, vrienden of familie. Maar dit is slechts als voorbeeld bedoelt, want er zijn meerdere voorbeelden op te noemen zoals kleding of schoenen etc.

Conclusie: Investeren in Jezelf

De conclusie is dat als we echt iets willen, zoals een vakantie of nieuwe kleren, we die vakantie gewoon boeken of die kleren uiteindelijk kopen. Zo is het ook met sporten: boek die intake gewoon. Ga de uitdaging aan, investeer in jezelf en wacht niet tot later.

Klaar voor de Uitdaging?

Hebben wij jou uitgedaagd of aan het denken gezet met deze directe vragen? Wil jij nu direct de uitdaging aangaan? Zet je twijfels opzij, denk er niet te veel meer over na en klik nu op de knop “intake” om je gegevens achter te laten!

Groetjes,

Ariëtte

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake