Ons Bright Spots Bord met resultaten erop van onze leden die er hard voor gewerkt hebben

Ons Opvallende Bright Spots Bord Binnen De Sportschool!

Better Through Movement, de sportschool waar we niet alleen gefocust zijn op het verbeteren van je conditie en/of kracht niveau, maar ook op het vieren van jouw vooruitgang en prestaties. Een van de meest opvallende objecten binnen onze sportschool is ons Bright Spots bord.

Wat is het Bright Spots bord?

Ons opvallende Bright Spots bord binnen de sportschool is niet zomaar een bord; het is HET bord waarop wij de successen vieren met elkaar! Dit gaat van een kleine succes/stapje naar grote successen/stappen! Het Bright Spots bord is eigenlijk een bord van motivatie en een plek waar onze leden hun overwinningen kunnen delen. Het bord herinnert jou aan persoonlijke groei en prestaties. Of het nu gaat om het tillen van een zwaarder gewicht, het voltooien van een training, of het bereiken van een persoonlijk record (PR) op een krachtonderdeel of training – elk succes wordt hier gevierd.

Hoe werkt het?

Na je workout kun je, net zoals alle andere leden, je successen op het bord schrijven. Jouw succes kan van alles zijn: het behalen van een nieuw gewicht, het verslaan van je vorige tijd of gewoon het overwinnen van een persoonlijke uitdaging; zoals dat je bijvoorbeeld bent komen trainen. Door je naam en de behaalde prestatie op te schrijven, inspireer je anderen. Niet alleen anderen, maar ook jezelf. Het motiveert jezelf en anderen om gemotiveerd te blijven, grenzen te blijven verleggen en vooral om groei te zien in je prestaties. Je wordt aangemoedigd om hetzelfde te blijven doen, net zoals alle anderen.

De kracht van positieve bevestiging

Het Bright Spots bord gaat over meer dan alleen het vieren van prestaties. Het herinnert ons eraan dat successen vooral voortkomen uit groei, doorzettingsvermogen, positiviteit en regelmaat.

Doe mee!

Ben je klaar om je successen te delen en anderen te inspireren? Het maakt niet uit hoe groot of klein je prestaties zijn, elk klein stapje is een stap in de goede richting! Ben je nog geen lid? Boek dan nu je eerste succes door te klikken op de knop intake!

Jouw succes is ook ons succes bij Better Through Movement!

Groetjes,

Ariëtte

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake