Lachende mensen op de foto tijdens een event van Better Through Movement

5 Tips Om In Balans Te Blijven Tijdens De Feestdagen!

December staat weer voor de deur, dat betekent een maand vol gezelligheid met vrienden en familie. Een maand waarin het veelal gaat om eten en drinken, of het nu gaat om pepernoten, gourmetten of uit eten. Een maand waarin het jaar met elkaar wordt afgesloten, met oliebollen, krentenbollen en appelbeignets die weer op tafel verschijnen. Bij alleen al het noemen van al dat eten loopt bij sommigen het water al in de mond.

Hier zijn 5 tips om in balans te blijven tijdens de feestdagen:

  1. Vermijd grote honger voor het eten: Probeer te voorkomen dat je grote honger hebt voordat je gaat gourmetten of uit eten gaat.
  2. Eet bewust en met groenten: Bewust eten kan simpelweg door voldoende groenten op tafel te zetten.
  3. Na de feestdagen: Probeer niet te lang in de feeststemming te blijven hangen. Dit maakt het steeds moeilijker om weer terug in je ritme te komen.
  4. Blijf in beweging: Houd jezelf actief door een uurtje te sporten bij Better Through Movement of maak een actieve wandeling of hardloopronde.
  5. Zorg voor voldoende slaap: Een goede nachtrust houdt je in je ritme en voorkomt een dip.

Geniet zeker van al het eten en drinken, maar probeer met mate te genieten. Er zijn verschillende manieren om dit op te pakken: alles opzij zetten, genieten zonder grenzen of kies een middenweg. Ga voor die middenweg, want soms mag je jezelf belonen. Het draait erom wat je doet nadat de feestdagen voorbij zijn. Het is ook erg verleidelijk om je sportmomenten over te slaan voor, tijdens en na de feestdagen, maar probeer in je sportroutine te blijven!

Kom in Beweging Voor, Tijdens en Na de Feestdagen!

Sluit je ook aan voor, tijdens en na de feestdagen bij ons om te sporten. We beloven je dat je blij zult zijn dat je bent geweest. Wil je meer hulp bij je voeding? Vraag dan een van onze coaches om hulp. Ben je nog geen lid maar ben je nieuwsgierig naar onze gezellige en leuke trainingen, of heb je voedingsadvies nodig? Schrijf je dan nu in door op de onderstaande knop “intake” te klikken en dan spreken wij je snel.

Groetjes,

Ariette

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake