Man maakt squats tijdens CrossFit les in sportschool Zevenbergen

Sneller je doelen bereiken

Wat zijn je sportieve doelen? Is het wat kilootjes kwijtraken? Lekkerder in je vel zitten? Of ben je het beu om steeds uitgeblust op de bank te ploffen na je werkdag. Wat je doel ook is op sportief gebied, aan de slag gaan helpt daar zeker bij.

Bereik je doelen sneller

Ik zeg altijd dat niemand voor zijn plezier ergens naar een sportschool gaat en zichzelf tot het uiterste pusht om badend in het zweet en kreunend op de grond te gaan liggen. Dit doe je met een onderliggende gedachte. Je wil jouw sportieve doelen bereiken. Hoe klein deze doelen misschien ook lijken. Ze zorgen voor motivatie om aan de slag te gaan. Maar zou het niet fijn zijn om sneller je doelen te bereiken? Want door resultaat te boeken blijf je gemotiveerd en kun je sneller genieten van de voordelen van het bereiken van je doelen.

Het belang van zwaar en hard trainen

Regelmatig krijg ik de vraag waarom het belangrijk is om zwaar en hard te trainen. Als je 4-5 x per week traint is het natuurlijk niet erg om 1 x per week wat rustiger aan te doen. Maar om resultaat te boeken is het belangrijk om je grenzen op te zoeken. Dus maak gebruik van gewichten waarbij je moeite moet doen. Fiets, ren of roei op je limiet. Dit zorgt ervoor dat je jouw conditie verbeterd en resultaat boekt. Wanneer je altijd binnen je comfortzone blijft boek je geen tot weinig resultaat en heeft het ook weinig zin om te trainen. Natuurlijk behoud je wat je hebt opgebouwd, maar vooruitgang boek je niet.

Verleg je grenzen met onze trainers

Daarom helpen mijn trainers en ik je altijd om je grenzen te verleggen. Soms geeft dit wat weerstand, maar wij hebben er vertrouwen in dat jij het kunt. Als wij dit niet hebben, geven we dit namelijk ook aan. Wij zijn ervoor om je te helpen op een veilige manier je grenzen op te zoeken en er overheen te gaan. Dit doet soms pijn en is niet altijd leuk. Maar de beloning is dat wel en dat is waarvoor je uiteindelijk bent gestart.

Sneller resultaat boeken door buiten je comfortzone te stappen

Wil je dus sneller resultaat boeken? Verleg je grenzen en stap buiten je comfortzone. Want dit is tenslotte waar het allemaal gebeurt.

Groetjes,

Bart

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake
Deze website en/of de third-party tools verwerken persoonlijke data.
Je kunt je uitschrijven via de volgende link Uitschrijven