Kinderen die met een spel bezig zijn tijdens de workout.

Ontdek CrossFit Kids en Teens bij Better Through Movement

Misschien ben je bekend met CrossFit voor volwassenen, maar wist je dat wij ook CrossFit aanbieden voor de jeugd? CrossFit kan veel voordelen hebben voor jongeren, maar laten we beginnen met de vraag waarom CrossFit geschikt is voor Kids en Teens.

Waarom CrossFit voor Kids & Teens?

Bij Better Through Movement hebben wij een missie en dat is om zoveel mogelijk kinderen en tieners gevarieerde en uitdagende lessen te bieden op een leuke en veilige manier. Door beter te leren bewegen, zelfvertrouwen te krijgen en vooral sport leuk te gaan vinden, kan CrossFit een rode draad zijn in je leven van jongst af tot aan het einde van je levensjaren.

De Voordelen van CrossFit

Wat maakt CrossFit zo geweldig voor de jeugd? Ten eerste is het veel meer dan alleen maar sporten. Je bouwt aan zelfvertrouwen door jezelf uit te dagen en ziet wat je kunt bereiken door hard werken en doorzettingsvermogen. Tegelijkertijd leer je in een team te werken doordat er ook een hoop workouts in een groep of duo worden uitgevoerd. Daarnaast leert de jeugd de waarde van gezondheid en fitheid op jonge leeftijd, wat zorgt voor een goede basis waar je de rest van je leven profijt van hebt.

Hoe Ziet CrossFit voor Kids en Tieners eruit?

Je vraagt je misschien af hoe CrossFit voor kinderen en tieners er in de praktijk uitziet. De trainingen zijn aangepast aan de leeftijd en vaardigheidsniveaus. Verwacht bij de CrossFit kids geen zware gewichten of extreem intense workouts, maar eerder een mix van lichaamsgewichtoefeningen, functionele bewegingen, spelletjes en uitdagingen die zijn ontworpen om in beweging te komen, plezier te hebben en te groeien. Bij CrossFit Teens duiken wij dieper in op het aanleren van de technieken, doelen van de workout en uitdaging. Het belangrijkste wat blijft is: Plezier!

CrossFit Kids lessen: Groep 3 tot en met Groep 8.

CrossFit Teens Lessen: Middelbare school tot en met 18 jaar.

Kom en Doe Met Ons Mee!

Ben je enthousiast geworden na deze blog en wil je graag je zoon/dochter een keer mee laten doen met de les? Wacht dan niet langer! Neem contact met ons op door op de onderstaande knop “gratis intake” te klikken en ontdek hoe onze CrossFit-lessen voor kinderen en tieners kunnen helpen om gezonder, sterker en gelukkiger te worden.

Groetjes,

Ariette

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake