Lachende gezichten in het zonnetje!

Countdown tot de Zomervakantie!

De lente is weer in volle gang en hoewel de zon nog niet constant schijnt, komen we langzaam maar zeker dichter bij de zomer. En je weet wat dat betekent: tijd om uit onze winterkleding te stappen en meer buiten te zijn!

Wat is een ‘Summer Body’ eigenlijk?

Velen van ons zien dit als het startsein om aan onze ‘Summer Body’ te werken. Maar wacht even, ik hoor je al denken: “Is de zomer niet nog ver weg?” En trouwens, wat betekent een ‘Summer Body’ eigenlijk?

Begin Niet Te Laat en Blijf Realistisch

Een Summer Body is niets anders dan je goed voelen in je eigen lichaam. Het gaat erom dat je vol vertrouwen op het strand loopt, straalt in een leuk jurkje of nieuwe korte broek, en met trots op de foto staat. En laten we eerlijk zijn, dat hoeft echt niet te betekenen dat je een Olympisch atleet moet worden!

Veel mensen beginnen pas een paar weken voor hun vakantie als een gek te sporten of volgen een crashdieet om nog snel wat kilo’s kwijt te raken. Maar laten we het realistisch houden! Het is veel beter om op tijd te beginnen en op een rustig tempo te trainen.

Het Gaat Niet Alleen Om Uiterlijk

Het gaat er ook om dat jij je goed voelt of goed gaat voelen, dat je energie krijgt of gaat krijgen van een gezondere levensstijl. Dus terwijl je werkt aan die zelfverzekerde uitstraling, vergeet niet te genieten van jouw proces en alles wat erbij komt kijken.

Start Vandaag Nog!

Dus waar wacht je nog op? Start vandaag nog met het realiseren van jouw doelen richting die zelfverzekerde ‘Summer Body’ waar je trots op kunt zijn! Je kunt nu al beginnen met kleine aanpassingen in je dagelijkse routine om langzaam maar zeker resultaten te zien tegen de tijd dat de zon echt begint te schijnen!

Heb je hulp nodig richting jouw summer body op basis van training en/of voeding? Plan dan nu je gratis intakegesprek in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Groetjes,

Ariëtte

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake