Voorbeeld van een oefening geven van CrossFit als coach

Nieuwe dingen blijven spannend, maak een sprong in het diepe!

1,5 week geleden was ik naar het concert van Suzan en Freek. Halverwege het concert sprak Suzan een aantal woorden uit, waarbij ik dacht: ja, daar kunnen velen zich in vinden, inclusief mijzelf. Suzan heeft uitgesproken dat zij alle dingen eng en spannend vindt, maar vooral de nieuwe dingen blijven spannend. Zij kreeg in de uitzending van Eva Jinek namelijk een totale black-out, wat omsloeg naar paniek. Dit bracht mij op het idee om deze blog te gaan schrijven aan iedereen.

Nieuwe start, nieuwe uitdagingen

Nieuwe dingen, nieuwe omgevingen en nieuwe mensen. Je hebt telefonisch al met ons gesproken voor het inplannen van je intake, maar je hebt er nog geen gezicht achter. Je gaat googlen of op Facebook kijken of je wellicht die persoon kan vinden waar jij je intake mee hebt, zodat je er alvast een beeld bij hebt. Zo zijn er nog meer scenario’s die je kunt bedenken die spannend kunnen zijn. Waarom ik deze scenario’s juist benoem? Omdat vooral deze scenario’s je tegen kunnen houden van een nieuwe start bij Better Through Movement.

Een nieuwe kijk op de start

Laten we de situatie eens anders bekijken. Voordat je lid wordt, plannen wij een intakegesprek met je in. In dit gesprek proberen wij jou ten eerste altijd op je gemak te stellen. Na je intake ben je over je eerste drempel gegaan en dan kun je stiekem een beetje trots zijn en super blij. Vervolgens komt stap 2 en dat is: ga ik lid worden ja of nee? Om je tweede drempel kleiner te maken om overheen te stappen, starten wij met 6 starterslessen voordat je doorstroomt naar de groepslessen, oftewel langzaam kan jij wennen aan de nieuwe oefeningen en jouw nieuwe omgeving.

Maak vandaag nog een sprong in het diepe door op de onderstaande knop “intake” te klikken en dan ik jou snel in onze sportschool!

Groetjes,

Ariette

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake