Lachende groep met mensen tijdens Podiumweek bij CrossFit sportschool Zevenbergen

De Laatste 6 Weken van het Jaar: Houd je Doelen in het Vizier

Afgelopen maandag was ik het bord aan het uitvegen en klaar aan het maken voor een nieuwe week. Op dat moment schreef ik op het bord, week 46. Toen dacht ik bij mezelf nog even en het is alweer kerst en dan staat ook oud en nieuw voor de deur. Nog maar 6 weken, ja je leest het goed: nog MAAR 6 weken.

Herinner Jij Je Doelen nog?

Het is bizar hoe snel de tijd voorbij vliegt. Het voelt alsof we net begonnen zijn aan dit jaar, en nu nadert het alweer bijna zijn einde. Dit is het perfecte moment om even stil te staan en je af te vragen hoe het staat met de doelen die je aan het begin van het jaar hebt gesteld.

Heb jij net zoals ik begin van het jaar doelen gesteld wat je wilde behalen? Weet jij nog wat deze doelen waren? Of heb jij je doelen al behaald? Het kan ook zo zijn dat door diverse omstandigheden door bijvoorbeeld drukte van je werk of privé dat het even niet is gelukt, maar het is nooit te laat om ze weer op te pakken.

Blijf Je Doelen Volgen of Pas ze Aan!

Wat ik bedoel te zeggen is verlies nooit je doelen uit het oog die je hebt gesteld, probeer er nog steeds voor te gaan ook deze laatste 6 weken voordat het jaar weer voorbij is. Wellicht moet je je doelen hier en daar aanpassen, maar dat is zeker niet erg. Zonder een doel, waar doe je het dan eigenlijk voor?

Neem nu de tijd om in deze laatste 6 weken van het jaar je doelen nog te bereiken of pas ze desnoods aan. Dit is jouw moment, jouw laatste zetje om in iedere geval een paar van die doelen af te vinken voordat je het nieuwe jaar weer begint!

Wat Ga Jij Doen in de Laatste 6 Weken?

Ben jij er klaar voor om de laatste 6 weken nog even te knallen bij ons in de sportschool? Of was jouw doel om te beginnen met sporten, is dat gelukt? Mocht je nog niet begonnen zijn met sporten? Dat is niet erg, het jaar is nog steeds niet voorbij. Je bent nog 1 klik verwijderd om een intake te plannen! Klik op de onderstaande knop “intake” en dan spreek en zie ik jou snel!

Wat je doelen ook zijn, laat deze laatste 6 weken van het jaar niet onbenut aan je voorbij gaan!

Groetjes,

Ariette

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake