Vrouwen geven elkaar een high five na afloop van CrossFit sporttraining bij sportschool Zevenbergen

Na de starterslessen

De voorgaande weken heb ik jullie meegenomen in het proces van inschrijving en de 1-op-1 starterslessen daarna. Deze week laat ik jullie zien hoe het verdergaat na de starterslessen.

Opties

Wanneer je de starterslessen hebt afgerond kun je ervoor kiezen om de groepslessen te volgen, 1-op-1 te blijven werken of een combinatie van deze twee. De lessen na de starterslessen zijn qua opbouw hetzelfde. Dus een warming up, techniek/kracht gedeelte, één workout en een cooling down.

Verschillen

Het verschil tussen de opties is vooral dat tijdens de personal training sessies echt specifiek aan de doelen en wensen van de deelnemer kan worden gewerkt en dat er nog meer persoonlijke aandacht is. Je bent tenslotte maar alleen. Natuurlijk werken Movers in de groepslessen ook aan hun doelen, maar mensen die voor 1-op-1 kiezen behalen nog sneller hun doelen! De Movers die kiezen voor een combinatie plukken de vruchten van beide opties. Oefeningen specifiek gericht op jouw doelen en wensen tijdens de 1-op-1 en de gezelligheid en extra uitdaging tijdens de groepslessen.

Check-in

Ongeacht het traject dat je kiest heb je elke 90 dagen een check-in. Dan gaan we samen om tafel om je vooruitgang te bespreken. Ook doen we op dat moment een InBody weging. Deze InBody meting vertelt ons je vetpercentage, spiermassa en hoe deze verdeling is over je lichaam. Ook zien we je visceraal vetniveau. Dit is het vet rond je organen en wil je zo laag mogelijk houden. Tijdens je eerste startersles hebben we een 0-meting gedaan en vanaf daar bekijken we elke 90 dagen aan de hand van deze meting hoe je lichaamssamenstelling ervoor staat.

Doelen

Na het bespreken van je InBody meting bespreken we dingen die goed zijn gegaan, wat je lastig vond en wat de doelen zijn waar je de aankomende 3 maanden aan wil werken. Ook bekijken we hoe je deze doelen zo snel mogelijk kunt behalen. Eventueel kun je er voor kiezen om extra personal training sessies in te zetten, je abonnement aan te vullen met voedingscoaching, een combinatie van deze twee of dat je gewoon verder gaat zoals je al bezig bent. Wij doen alles om je te helpen je doelen te behalen.

Ongeacht wat je kiest, wij proberen je zo goed mogelijk van dienst te zijn en te helpen zo snel mogelijk je doelen te behalen. Je hebt nu in ieder geval een beter inzicht in hoe een traject bij Better Through Movement eruit ziet. Zo sta je niet voor verassingen.

Groetjes,

Bart

p.s. Wil je nu echt van start? Plan dan je GRATIS intake via de knop hieronder!

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake