Vrouw maakt front squats tijdens CrossFit training in fitness sportschool Zevenbergen

De kennismaking

Natuurlijk snap ik dat het een hele stap is om naar de sportschool te gaan. Je hebt misschien al een hoop dingen geprobeerd maar het is uiteindelijk niet gelukt om je sportieve doel te bereiken of gemotiveerd te blijven. Misschien was het een gebrek aan begeleiding of was de motivatie er niet. Of een combinatie van deze factoren. Feit blijft er moet iets gebeuren. Want op deze manier kan het niet langer. Om je hierbij te helpen en de drempel weg te nemen ga ik de komende drie weken bespreken hoe de eerste 3 maanden bij ons in zijn werk gaat. Met vandaag de kennismaking.

Website

Je hebt de keuze gemaakt dat je meer informatie wilt over Better Through Movement. Allereerst laat je jouw gegevens achter via onze website. Eén van mijn coaches neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Op basis van een telefonisch gesprek bepalen we samen of we van waarde kunnen zijn voor elkaar. Wij moeten je kunnen helpen met je doelen en jij moet binnen onze community passen. Wanneer dit het geval is nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek bij ons op locatie. We nodigen namelijk niet iedereen uit voor een persoonlijk gesprek. Want dit is zonde van jouw tijd en van de tijd van de coaches.

Het gesprek

Op de dag van het persoonlijk gesprek ontvang je nog een herinnering en een persoonlijk filmpje om je te vertellen hoe laat je afspraak is en om te laten zien met wie je een gesprek hebt. Wanneer je aankomt voor het gesprek nemen we samen plaats in de kantoorruimte en gaan we samen in gesprek om te bepalen wat je doelen en wensen zijn en hoe wij je hierbij het beste kunnen helpen. We bieden verschillende trajecten aan. Zo hebben we personal training, groepslessen, voedingscoaching of een combinatie. Tijdens het gesprek bespreken we wat het beste bij je wensen en budget past en hoe dit jou kan helpen bij het behalen van je doelen.

Aanmelding

Wanneer je besluit te starten maken we de aanmelding gereed in het SportBit systeem en plannen we de eerste lessen in. Zo ben je meteen klaar voor de start en zit de kennismaking erop.

Groetjes,

Bart

p.s. Ben jij al benieuwd of we jou kunnen helpen? Neem dan gewoon contact op!

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake