Lachend gezicht tijden het roeien en in de workout bij Better Through Movement!

Een mooie kans, speciaal voor jou en je vrienden!

Heb jij altijd al willen sporten, maar vind je het moeilijk om alleen te komen? Twijfel je om te gaan sporten bij Better Through Movement om wat voor reden dan ook? Wil jij al een tijdje iemand meenemen als Better Through Movement lid, maar heeft diegene altijd een reden om niet mee te gaan? Stop de twijfels en uitstel, want volgende week staat er een geweldige Bring a Friend Week op het programma.

Gratis deelname voor jouw vrienden!

Volgende week, van maandag 18 maart tot en met vrijdag 22 maart, bieden wij jou de kans om gratis (ja, je leest het goed!) een vriend, vriendin, vader, moeder, broer, zus, buurman, buurvrouw, of gewoon zomaar iemand mee te nemen tijdens onze leuke groepslessen. En als je toevallig iemand kent die al lid is bij Better Through Movement, trek diegene dan aan zijn jasje en kom gezellig mee! Het wordt een week vol energie, plezier en gezelligheid.

Wat je kunt verwachten

Ontmoet onze sportieve en enthousiaste trainers die iedereen zo goed als mogelijk zullen helpen. De workouts worden aangepast aan ieders niveau! Maar dat is nog niet alles. Tijdens deze week maak je ook kennis met onze gezellige Better Through Movement leden die niet meer weg te denken zijn bij ons!

Grijp deze kans en ervaar de BTM-sfeer!

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans, haal je vrienden erbij en ervaar samen de sfeer en de lessen van Better Through Movement! Schrijf je nu in en beleef hoe je plezier, motivatie en gezelligheid kunt ervaren tijdens het sporten. We kijken ernaar uit om jou en je vrienden te zien. Get ready to bring the energy!

Inschrijven kan via de volgende link:

Klik op de link “klik hier” om je in te schrijven: KLIK HIER

Wij zien je graag volgende week in onze sportschool!

Groetjes,

Ariëtte

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake
Deze website en/of de third-party tools verwerken persoonlijke data.
Je kunt je uitschrijven via de volgende link Uitschrijven