Sterven voor je kind?

Sinds ongeveer 1,5 jaar ben ik vader. Voorheen hoorde ik wel eens mensen zeggen dat ze zouden sterven voor hun kind. Ik vond dat op dat moment misschien raar omdat ik me daar niks bij voor kon stellen. Sinds ik vader ben raken verhalen over mishandelde kinderen of erger me veel meer. Ik merk dat het harder binnenkomt omdat je weet hoe veel je van je kleine mannetje (in mijn geval) houdt en dat je nooit zou willen dat hem iets overkomt. Ik snap dus beter wat mensen hiermee bedoelen. Jezelf opofferen voor je kinderen zodat zij een goed en succesvol leven kunnen hebben. Dat is de liefde van een ouder.

Maar wat als je die kracht nu eens om zou kunnen zetten in iets waar je zelf ook nog iets aan hebt. Het zou toch fantastisch zijn dat jij langer van je kinderen en misschien later kleinkinderen kunt genieten. Enkel door je onvoorwaardelijke liefde voor je kind in te zetten.

Dat is heel eenvoudig! Gebruik je kinderen als motivatie om te stoppen met roken. Om af te vallen of gewoon gezonder te gaan leven. Geen enkel kind wil een vader of moeder die buitenadem is na 3 keer tegen een bal aan trappen. Of een ouder die na een dag werken uitgeblust op de bank ligt.

Een verbeterde gezondheid zorgt ervoor dat jij langer meekunt, lekkerder in je vel zit en die leuke papa of mama bent die gewoon lekker meespeelt. Het is dus belangrijk om een gezond leven te lijden. Maak bewuste keuzes, zorg voor voldoende slaap, beweeg regelmatig en matig met alcohol! Roken is natuurlijk helemaal niet nodig. Al deze dingen zorgen ervoor dat jij gezonder leeft en lekkerder in je vel zit. Misschien vind je de motivatie niet in jezelf. Maar voor je kinderen doe je alles toch?

Dus jij zegt dat je zou sterven voor je kind. Heel begrijpelijk. Maar zou je ook gezond worden voor je kind? Dat is de vraag!

Groetjes,

Bart

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake