5 redenen waarom ondernemers kiezen voor personal training

Je bent ondernemer en altijd druk in de weer. Je gezondheid vind je vanzelfsprekend belangrijk. Maar je hebt eigenlijk geen tijd om hierover na te denken en ook geen tijd om hieraan te werken. Dit zijn 5 redenen waarom ondernemers kiezen voor personal training!

  1. Trainen op een tijdstip dat jou uitkomt: Omdat je het druk hebt met afspraken en werk ook in de avonduren is het lastig om in te plannen wanneer je kunt gaan sporten. Sporten op gezette tijden is lastig voor je. Je hebt vaak overdag wel wat tijd vrij, maar dat zijn dan weer geen tijden dat er groepslessen plaatsvinden. Dan biedt personal training de uitkomst. Op een tijdstip dat je past kun je werken aan jouw doelen. Je hoeft niet je agenda overhoop te gooien om te werken aan je conditie. Maar traint wanneer jij beschikbaar bent. 
  1. Maak je hoofd leeg: Werken met een personal trainer heeft als voordeel dat je niet hoeft te verzinnen wat je moet gaan doen. De trainers zorgen ervoor dat jij workouts doet die je dichterbij je doelen brengen. Daarnaast letten de trainers op de uitvoering. Zo ben jij altijd veilig in beweging. 
  1. Je bent stressbestendiger: Doordat je, je hoofd leeg kunt maken tijdens de trainingen ben je meer ontspannen. Hierdoor kun je beter met stress omgaan en betere beslissingen nemen. Daarnaast maakt je lichaam na de training het gelukshormoon endorfine aan. Dit zorgt ervoor dat jij lekkerder in je vel zit en dus stressbestendiger bent. Iets wat ertoe bijdraagt dat jij beter kunt presteren op de werkvloer!
  1. Ga gezonder door het leven: Door te trainen wordt je fitter en zit je lekkerder in je vel. Je bent niet meer buitenadem als je de trap oploopt. Je gewicht en vetpercentage neemt af en dit heeft zijn weerslag op je algehele gezondheid. Daarnaast heb je meer energie en voel je jezelf fitter. Blijf dus in beweging en trainen. Dit zorgt ervoor dat jij gezonder door het leven gaat en langer door kunt gaan met ondernemen. 
  1. Je hebt een stok achter de deur: Wanneer je kiest voor personal training is er altijd iemand om je te motiveren en ervoor te zorgen dat jij blijft trainen. Daarnaast word je verantwoordelijk gehouden voor het behalen van de door jou gekozen sportieve doelen. Je hoeft jezelf dus niet steeds te motiveren. Dat doen een personal trainer voor je.

Met deze 5 redenen laten we zien waarom ondernemers kiezen voor Personal Training. Ben je dus een ondernemer en wil je werken aan jouw gezondheid en fitheid? Kies dan voor Personal Training voor het beste resultaat. 

Waar heb jij hulp bij nodig? Neem contact op via Whatsapp op nummer 0168-785123, of stuur een mail

Groetjes,

Bart

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake