Moet je fit zijn om te starten met CrossFit?

Regelmatig krijg ik te horen dat je wil starten met trainen bij Better Through Movement. Maar je wil eerst fitter worden voordat je start met trainen. Ik snap dat je misschien onzeker bent. Zeker wanneer je al een tijdje niks meer hebt gedaan. Je denkt dat iedereen super fit is die aan CrossFit doet. Maar dat is niet zo. Elke training bestaat uit gevorderde atleten, maar ook zeker beginners doen mee en alles wat er tussenin zit. Fitter worden voor je start met CrossFit? Dat is natuurlijk onzin. Dat is alsof je eerst gaat leren autorijden voor je start met rijlessen. Of eerst gaat leren zwemmen voor je zwemles gaat volgen.

Iedereen kan starten met CrossFit zeker bij Better Through Movement. Je start altijd met een intake waarin we jouw wensen en doelen bespreken. Wanneer je ervan overtuigd bent dat wij je het beste kunnen helpen bij het behalen van je doelen ga je aan de slag. We starten altijd met een aantal 1-op-1 lessen. Zo raak jij vertrouwd met de bewegingen, kun je wennen aan de intensiteit en hebben de trainers de mogelijkheid om de trainingen compleet op jouw niveau aan te passen. Na een aantal trainingen heb je de mogelijkheid om door te stromen naar de groep, 1-op-1 te blijven werken of een combinatie van deze twee te volgen. Verder is het afhankelijk van je doelen ook mogelijk om voedingscoaching te ontvangen.

Ook wanneer je doorstroomt naar de groep worden de oefeningen aangepast naar jouw niveau. Je hoeft niet bang te zijn dat je minder fit bent dan de rest. Elke groep bestaat uit beginners en gevorderden en iedereen staat klaar om je te helpen. Heb je moeite met een oefening? Geen probleem. Vrijwel elke oefening is aan te passen en zo niet, schrijven we een andere oefening voor. Uiteraard zorgen we er dan nog steeds voor dat jij het best mogelijke resultaat bereikt. Want het behalen van jouw doelen vinden wij het belangrijkst.

Zo zie je maar dat je echt niet fit hoeft te zijn om te starten. Plan gewoon een intake en wij vertellen je hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van jouw doelen. Of je nu fitter wil worden, een paar kilo afvallen of sterker worden. Bij Better Through Movement is dit geen enkel probleem.  

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake