BTM Leden die onze collega in het zonnetje zet tijdens een workout

Zet jezelf op de eerste plek!

Zetten jullie jezelf weleens op de eerste plaats of vinden jullie het belangrijker om anderen tevreden te stellen, zowel op het werk als privé? Ik begrijp het als geen ander, want het is soms knap lastig om jezelf op nummer één te zetten.

De uitdaging van zelfprioriteit

Zelf ben ik altijd bereid om anderen te helpen, en dat is een eigenschap waar ik trots op ben. Maar eerlijk is eerlijk, soms vergeet ik daarbij mezelf. Als trainer ben ik altijd iemand die anderen aanmoedigt om te blijven trainen en wil blijven helpen, maar laatst realiseerde ik me ook dat het al een tijd geleden was dat ík zelf had getraind. Door alle drukte van werk en andere verplichtingen schoot mijn eigen sportroutine erbij in.

Actie naar zelfliefde

Vorige week besloot ik dan ook dat het genoeg was. Het was tijd om het roer om te gooien. Dit besluit kwam onder andere door mijn collega Loretta, die altijd iedereen blijft aanmoedigen bij Better Through Movement. Mocht je nou eens twee weken niet zijn geweest, dan is Loretta daar in je whatsapp box. Ik vertelde haar dat ik een schop onder mijn kont nodig had en dat ik weinig tijd meer aan mezelf besteed. Na dit gesprek heb ik dan ook mijn telefoon gepakt en heb ik direct mijn sportlessen ingepland. Voor deze week heb ik hetzelfde gedaan. Het voelde als een kleine overwinning, een stap in de goede richting. En laten we eerlijk zijn, het gaat niet alleen om sporten of een moment voor jezelf nemen. Het gaat ook om de dingen waarvan we weten dat ze goed voor ons zijn, maar die we vaak uitstellen omdat we denken dat we er geen tijd voor hebben. Zo kan het zijn dat je al graag een langere tijd een bepaald boek wilt lezen waar je al maanden naar kijkt maar dit simpelweg maar blijft uitstellen. Of het oppakken van een nieuwe hobby. Eigen liefde is zo enorm belangrijk, want voor je het weet kom je in een sleur terecht.

Neem de eerste stap

Dus, wat denk je ervan? Wil jij ook net zoals ik jezelf op plek nummer 1 te zetten? Plan dan nu een gratis intakegesprek in en zet de eerste stap, want ook jij verdient het om op plek nummer één te staan.

Groetjes,

Ariette

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake