Stress verlagen kies voor PT!

Een paar dagen geleden had ik een personal trainingsessie met iemand en daar ging het thuis niet zo goed. Er waren wat probleempjes en deze persoon moest gewoon even zijn/haar hart luchten.  Je bent een uur met iemand samen en in deze tijd ben je vaak geen 60 minuten keihard aan het trainen. Na afloop van de sessie zat deze persoon weer lekker in zijn/haar vel en niet alleen omdat er lekker was gesport maar ook omdat deze persoon kwijt was wat hem/haar al een tijdje ergerde. Dit heeft ontzettend geholpen om zijn/haar stress te verlagen.

Ik ken vaak niemand uit deze (thuis)situatie en ben dus eigenlijk een onafhankelijke toehoorder. Ik geef soms mijn mening. Maar vaak ben ik niet meer dan een ontvanger van het verhaal. Soms is het wel eens lekker om ook met dit soort dingen even gewoon je hoofd leeg te maken en je gal te spuwen.

Natuurlijk is het belangrijk om dit soort dingen ook thuis bespreekbaar te houden. Maar iedereen heeft wel eens kleine ergernissen waarbij je niet direct degene die het betreft wil lastigvallen. Hij/zij heeft het misschien ook druk en is zich hierdoor misschien niet eens van bewust. Maar vaak als jij even je hart kunt luchten dan zorgt dit er al voor dat jij er weer even tegenaan kunt. Zo blijf het thuis ook gezellig.

Dit is natuurlijk niet elke sessie het geval dat de partner “door de mangel wordt gehaald” want dat is natuurlijk niet de insteek. We zijn namelijk geen roddelblad. Maar weet dat een personal trainingsessie niet alleen bijdraagt aan een fitter en gezonder leven. Maar ook helpt om op een andere manier je stress te verlagen. Ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat jij met een goed gevoel de deur uitstapt. Want dat is wat uiteindelijk telt.

Groetjes,

Bart

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake
Deze website en/of de third-party tools verwerken persoonlijke data.
Je kunt je uitschrijven via de volgende link Uitschrijven