5 Redenen waarom je niet afvalt

Reden 5: Je mist een stok achter de deur!

Vandaag is de laatste dag en als je de eerste 4 redenen hebt gelezen ben je waarschijnlijk tot de conclusie gekomen dat je dit stiekem allemaal wel wist. Het lukt je helaas niet om dit zelf te doen. Je hebt regelmatig geprobeerd vaker te gaan sporten en minder te eten. Maar door je drukke leven is het vaak lekkerder om even op de bank te zitten met een wijntje en een lekkere snack dan te gaan trainen. Je mist dus die stok achter de deur.

Bij Better Through Movement moet je jezelf altijd inschrijven voor de lessen. Daarnaast is de uitschrijftermijn 3 uur voorafgaand aan de training. Dus nog voor jij het idee hebt, ik wil lekker op de bank gaan zitten is deze termijn al verstreken. Jij bent gelukkig iemand die denkt afspraak is afspraak. Dus ongeacht dat je zo lekker op de bank zit, ga je eropuit om een training te doen.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid voor die extra stok achter de deur wanneer je met je voeding aan de slag wilt gaan. Elke 2 weken heb jij een gesprek met onze voedingsdeskundige om te evalueren hoe het is gegaan. Dat biedt net die extra houvast die jij nodig hebt. Daarnaast kun je tijdens deze gesprekken ook direct kleine aanpassingen aan je schema laten maken. Vind je het bijvoorbeeld lastig om in de avonduren die zak met nootjes te laten staan. Geen probleem, je schema wordt aangepast, zodat jij eerder op de dag wat ruimte hebt om later op de dag net dat handje nootjes te kunnen verorberen. Iedereen is anders, maar wij werken naar jouw succes.

Ben je zelf op zoek naar een extra stok achter de deur? Vraag één vriend of vriendin (die fanatieke) om mee te gaan sporten. Zo is het lastiger om af te zeggen. Ga niet met meer dan 2 personen. Hoe groter de groep, hoe sneller iemand andere plannen heeft. Zo wordt de drempel voor de rest ook lager om niet te gaan. Wil je op je voeding gaan letten? Ook hierbij kun je, je vrienden raadplegen. Stuur elke week je gewicht door aan een goede vriend of vriendin. Laat hem/haar jouw voortgang bijhouden. Zo heb jij die extra stok achter de deur.

Toch net dat beetje extra’s nodig? Plan een gratis No-Sweat Intake in en ik vertel je hoe ik jou het beste kan helpen.

Groetjes,

Bart

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake