Sporten in de lockdown

Maandagavond kwam dan het vervelende nieuws en afgelopen dinsdag was het al zover. We moeten de deuren weer sluiten. 5 weken lang geen trainingen. Er is gelukkig uitzicht op een einddatum. Iets dat de vorige keer ontbrak. Het perspectief zorgt ervoor dat we wat minder bij de pakken neer gaan zitten en niet kunnen wachten tot we weer aan de slag kunnen gaan.

Probeer in deze tijd gewoon in beweging te blijven. Sporten werkt stress verlagend. Iets wat in deze tijd zeker belangrijk is. Iedereen zal op dit moment zijn eigen zorgen hebben. Daardoor is het zo belangrijk om te blijven sporten. Zelf doen wij dit door homestyle workouts online te zetten en contact te houden met de leden om voor extra motivatie te zorgen.

De overheid laat zien dat sport belangrijk is door buitensport toe te staan voor jongeren tot 18 jaar en voor volwassenen in kleine groepjes. Dit zorgt ervoor dat wij ook 1-op-1 of duo lessen aan kunnen bieden voor iedereen die toch even er op uit wil of zich thuis niet kan motiveren. Vooral in deze donkere dagen voor kerst is het vervelend om de hele dag binnen te zitten.

Wanneer je thuis aan de slag gaat zorg er dan voor dat je deze tijd echt blokt voor jezelf. Het is verleidelijk om tussendoor nog wat huishoudelijke taken te verrichten of met andere zaken bezig te zijn. Probeer dit zo min mogelijk te doen. Sporten helpt om je hoofd leeg te maken. Zorg dus dat de focus volledig op het sporten ligt om zo het beste effect hiervan te hebben. Nu je de hele dag thuis bent en werk en privé door elkaar lopen is het raadzaam om één uurtje tijd voor jezelf in te ruimen. Zo ontsnap je aan de sleur van de dag en ben je weer scherp en heb je weer zin om aan de slag te gaan. Een wandeling maken kan hier al bij helpen. Denk dus niet te moeilijk en kijk vooral naar wat je wel kunt doen in plaats van naar wat je niet kunt doen. Blijf positief ook in deze lastige tijd.Groetjes,

Bart

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake