5 Redenen waarom je niet afvalt!

Reden 2: Je beweegt te weinig!

Je hebt een drukke baan en een druk gezinsleven. Sporten werkt dus goed om je hoofd even leeg te maken en te ontspannen. Helaas zorgt dit drukke bestaan er ook voor dat sporten er vaak bij inschiet. Zeker in deze tijd. Nu sportscholen gesloten zijn en je geen afspraken maakt om te trainen. Wanneer je dan op de bank neerploft komt het er vaak niet meer van om aan de slag te gaan. Daarnaast kom je in deze periode minder buiten omdat het buiten koud en nat is. Al is een enkeling er vorige week bijvoorbeeld wel regelmatig op uit getrokken met de slee of op de schaats. Echter door te weinig beweging verbrand je een stuk minder calorieƫn. Dit is dus de reden waarom je niet afvalt.

Zorg er dus altijd voor dat je in beweging blijft. Maak een wandeling. Fiets een rondje. Pak de trap in plaats van de lift. Alle kleine beetjes helpen.

Wij bij Better Through Movement houden iedereen gemotiveerd door het aanbieden van 1-op-1 en 2-op-1 trainingen. Daarnaast staat er een aantal keer per week een workout klaar die we aanpassen naar ieder zijn niveau via Whatsapp. Door dit extra contact bieden wij die extra stok achter de deur.

Normaal werken we altijd met een afspraaksysteem en hebben we een groep van gemotiveerde Movers, waardoor je alleen maar toch samen traint. Dat geeft een extra motivatie om toch te gaan trainen. Door deze extra beweging verbrand je meer en val je af, wanneer je niet meer gaat eten.

Morgen weer een andere reden waarom je niet afvalt.

Groetjes,

Bart

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake
Deze website en/of de third-party tools verwerken persoonlijke data.
Je kunt je uitschrijven via de volgende link Uitschrijven