Onze groep leden die een workout hebben voltooid voor KIKA in 2022

Overweeg CrossFit bij Better Through Movement

Ben je op zoek naar een leuke CrossFitbox die zowel uitdagend als leuk en gezellig is? Overweeg dan eens CrossFit bij Better Through Movement! CrossFit staat bekend om de gevarieerde trainingen op verschillende niveaus van intensiteit, zowel fysiek als mentaal.

Kracht en Doorzettingsvermogen

CrossFit is een mix van kracht, cardio en mobiliteit/flexibiliteit. Het is een sport die zowel mannen als vrouwen uitdaagt om grenzen te verleggen en sterker te worden. Of je nu een beginner bent of al jaren traint, de variatie aan oefeningen in CrossFit en workouts biedt altijd ruimte om te groeien en te verbeteren.

Leden Better Through Movement

Een van de meest opvallende dingen van CrossFit zijn de leden. Bij Better Through Movement kom je om te sporten, maar we moedigen elkaar ook aan tijdens de workout en motiveren we elkaar. Of je nu een workout afmaakt of een nieuwe techniek onder de knie krijgt, je bent nooit alleen want iedereen helpt je om het beste uit jezelf te halen, ook als het even tegenzit.

Functionele bewegingen tijdens het dagelijks leven

Een ander voordeel van CrossFit is dat het gericht is op functionele bewegingen. De oefeningen die je doet, zoals squats, deadlifts en push-ups, zijn niet alleen goed voor je in de CrossFitbox, maar helpen je ook sterker en veerkrachtiger te worden in het dagelijks leven. Of het nu gaat om het tillen van boodschappentassen, het verplaatsen van meubels of het spelen met je kinderen.

Boost naar zelfvertrouwen

Misschien wel het belangrijkste onderdeel van CrossFit is hoe het je helpt om zelfvertrouwen op te bouwen. Het voltooien van je workouts en het behalen van persoonlijke doelen zal je laten zien dat je veel sterker bent en meer kunt dan je zelf had gedacht. Het gevoel van trots en zelfvertrouwen neem je mee uit de CrossFitbox naar je dagelijks leven. Zo word je zelfverzekerder en zit je lekkerder in je vel.

Waar wacht je nog op?

Of je nu een man of een vrouw bent, CrossFit heeft voor iedereen iets te bieden. Het is een sport die je uitdaagt en je de kracht kan geven om je leven wat makkelijker te maken. Heb ik jou overtuigd of ben je nieuwsgierig naar wat wij allemaal nog meer te bieden hebben? Schrijf je dan in voor een gratis intakegesprek via de onderstaande knop “gratis intake”.

Groetjes,

Ariette

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake