Onze tarieven

Elke week heb ik een aantal intakegesprekken met potentiële leden. Tijdens dit gesprek bepalen we wat je doelen zijn en hoe we deze doelen op de snelste manier kunnen bereiken. Elk nieuw potentieel lid ontvangt van mij een maatwerkoplossing om hem/haar het beste te helpen. Automatisch bespreken we dan natuurlijk ook onze tarieven op basis van dit advies. Want het is wel zo prettig om vooraf te weten wat jouw weg naar succes gaat kosten.

Wanneer je ons vergelijkt met een sportschool als Basic Fit dan rekenen wij een fors hoger tarief. Maar wij willen mensen echt helpen. Bij ons betaal je dus voor coaching en niet voor toegang. Daarnaast zijn de meeste sportscholen er niet op toegerust dat ECHT ieder lid komt trainen. De meeste sportscholen weten precies hoeveel mensen er procentueel gezien nooit komen en waar ze dus ook geen ruimte voor hoeven te reserveren. In onze sportschool komt eigenlijk iedereen gewoon trainen en kom je een tijdje niet? Dan ontvang je een berichtje om te vragen hoe het met je gaat en waar je bent. Wij willen dat jij je doelen behaald en willen je daarbij helpen.

Wij zijn een kleine sportschool zijn waar maximaal 150 leden terechtkunnen. Onze ruimte en de tijd van de trainers is dus beperkt. Ik wil mensen helpen die er echt voor gaan. De tijd die ik besteed aan iemand die er met de pet naar gooit is hardgezegd verspilde tijd. Deze tijd had namelijk ook aan een gemotiveerd lid besteed kunnen worden. Daarom proberen wij je altijd gemotiveerd te houden. Om dit te doen willen wij dat ook jij moeite doet om jouw doelen te behalen. Dit doen we door goede coaching te verstrekken, maar ook door onze hogere tarieven. Wanneer wij 20 euro rekenen voor jouw startprogramma of een gratis proefmaand zouden weggeven dan hebben wij niet die “buy-in” van jou om er echt voor te gaan. Zoals net aangehaald is mijn tijd beperkt en is het zonde als iemand geen echte stappen wil maken.

Wij bieden coaching om ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk je doelen behaald. Of dit nu via training is, voedingscoaching of een combinatie daarvan. Daarnaast zorgen wij echt voor die stok achter de deur. Tot slot zorgen wij voor afwisselende en uitdagende workouts die als doel hebben onze leden fitter, sterker en strakker te maken. Wellicht zijn wij met onze tarieven de prijzigste sportschool in de omgeving. Maar onze coaching is het dubbel en dwars waard! Elke week hoor ik weer van mijn leden dat ze blij zijn deze stap te hebben genomen. Dus aan jou de keus wil je nu echt resultaat boeken?

Wij zijn er voor je en helpen je graag.

Groetjes,

Bart

p.s. heb jij je al opgegeven voor BTM 4 Ukraine. Op 2 april doen wij een workout voor het goede doel. Ook jij kan meedoen. Stuur een mail naar: info@betterthroughmovement.nl en geef je op.

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake