Mijn Missie

Toen ik ruim 6 jaar geleden ben gestart met Better Through Movement (toen nog CrossFit 7 Mountains), draaide ik veel wedstrijden en had ik eigenlijk niet echt een concreet doel voor ogen en kon dus ook niet zeggen, dit is mijn missie voor mijn onderneming. Ik vond CrossFit leuk en wilde mijn eigen trainingslocatie omdat dit me wel leuk leek. Daarnaast dacht ik dat iedereen wedstrijden wilde doen en zich elke les tot het (huilend naar buiten) uiterste wilde pushen. Menig proeflesser heb ik door deze instelling daarna nooit meer teruggezien.

Door de jaren heen word je gelukkig ouder en wijzer en kom je ook andere mensen tegen in de lessen. Mensen die zich niet direct af lieten schrikken door mijn go hard or go home mentaliteit destijds. Je ziet dat mensen die minder fit binnenkomen echt een stuk fitter worden. Je ziet mensen kilo’s afvallen en helemaal opbloeien. En in die periode merkte ik ook dat dit voor mij verslavend werkt om mensen te helpen beter in hun vel te laten zitten en ook zelfverzekerder te maken.

Een aantal jaar geleden is dan ook langzaam maar zeker een transitie ingezet die meer wegstuurt van de focus op wedstrijdatleten naar meer een focus op mensen die graag zelfverzekerder willen worden of echt balen van hun spiegelbeeld. De proeflessen zijn ook al een aantal jaar verleden tijd. Voor je bij BTM start wil ik precies weten waarom jij besloten hebt een afspraak in te plannen. Wat is jouw pijnpunt en waar wil jij aan werken? Zo kan ik je het beste helpen en je het beste advies geven hoe jij het snelst jouw doel kunt bereiken. Of dit nu 1-op-1, 2-op-1, in de groep of een combinatie, met voedingscoaching of zonder voedingscoaching wanneer je sneller wilt afvallen of aankomen. Dit zijn sinds een tijd de verschillende mogelijkheden om onze leden te helpen bij hun specifieke doelen.

Uiteraard ben en blijf je welkom als je al fit bent. Maar ook dan heb je vaak nog doelen om aan te werken. Een lift verbeteren, meer pull-ups kunnen doen of toch nog wat strakker in je vel zitten. Ik wil mensen helpen om grenzen te verleggen en helpen bij het fit zijn en blijven.

Het is dan ook mijn missie om 3.700 mensen in de Gemeente Moerdijk in beweging te krijgen. Dit hoeft niet direct fysiek. Dit kan ook door je gebruiken zoals voeding te bewegen naar een gezondere levensstijl. De naam van mijn sportschool is niet voor niks Better Through Movement. Ik wil dat jij beweegt naar een gezond lichaam waar jij trots op bent, zodat jij weer zelfverzekerd in de spiegel kijkt.

3.700 lijkt een random nummer, maar dit is echter precies 10% van het aantal inwoners in de Gemeente Moerdijk. Door een impact te hebben op het leven van deze 10% heb je automatisch ook een impact op de overige inwoners want iedereen heeft op een bepaalde manier een connectie met één of meerdere van deze 3.700 personen. Zo draagt Better Through Movement via mijn missie, bij aan een gezondere en fittere samenleving in de gehele Gemeente Moerdijk.

Groetjes,

Bart

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake