Ook moeite om van de bank te komen?

De laatste dagen ontvang ik meer berichten dat het lastig is om jezelf te blijven motiveren. Dat begrijp ik natuurlijk volledig. Buiten is het koud en nat en het is vroeg donker. Het liefst kruip je bij de kachel voor de TV. De huidige situatie maakt het er al niet beter op. De sportschool is dicht en het is dus ook lastig om jezelf te motiveren om aan de slag te gaan.

Voor mij als trainer is dit ook enorm lastig. Wij proberen jullie altijd te voorzien van de leukste workouts. Maar je moet het helaas op dit moment zelf doen. Je moet zelf van de bank afkomen. Ik kan jullie helaas niet van de bank afsleuren.

Het zou toch zonde zijn wanneer we straks weer opengaan en jij een flinke stap terug hebt gezet in je fitheid. Dus probeer jezelf te blijven motiveren. Wij sturen jullie de aangepaste workouts toe via Whatsapp en blijven jullie vragen hoe de workout is gegaan. Maar onthoud je doet dit voor jezelf. Je hebt maar één lichaam daar moet je het mee doen. Dus probeer in jezelf te blijven investeren en blijf gezonde keuzes maken. Dan is dit als het goed is snel weer achter de rug.

Groetjes,

Bart

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake