Doe jij weleens een investering in jezelf?

Regelmatig heb ik intakes met mensen die graag aan hun sportieve doelen willen werken. Vaak hoor ik dan dat trainen bij Better Through Movement duur is. Maar wat is duur? Het is beter om dit te zien als een investering in jezelf.

Wanneer je onze abonnementen vergelijkt met een abonnement van één van de budgetsportscholen zijn wij qua prijs inderdaad duurder. Maar wij van Better Through Movement bieden niet alleen toegang tot materialen maar staan bekend om de coaching op maat. Waar je bij een sportschool het zelf mag uitzoeken of je een beweging goed uitvoert en zelf moet bepalen of deze oefening of training je dichter bij je doelen gaat brengen. Laten wij zien dat elke training die jij doet je dichter bij je doelen brengt. Daarnaast pushen we jou tijdens de trainingen om het beste uit jezelf te halen. Jij hoeft dus jezelf niet te motiveren om dat stapje extra te zetten. Tot slot monitoren we de vooruitgang samen met onze leden. Dit doen we door het loggen van de workouts maar ook door een gesprek dat we elk kwartaal hebben. We voeren dan ook direct een InBody meting uit zodat niet alleen duidelijk is of je bent aangekomen of afgevallen. Maar ook of dit resultaat bestaat door een verschil in vetmassa of spiermassa of een combinatie daarvan. De coaches houden dus altijd een vinger aan de pols om te bepalen of jij dichter bij je doelen komt.

Zie een abonnement bij Better Through Movement dus meer als een investering in jezelf. Door deze investering behaal jij je sportieve doelen en blijf je langer in goede gezondheid. Een investering doe je om dat je verwacht dat een goed meer gaat opleveren in de toekomst. Denk aan de aanschaf van aandelen of wellicht een tweede huis. Een sportieve levensstijl in combinatie met gezonde voeding betaalt zich later ook uit. Denk hierbij aan minder gebruik van medicijnen waardoor de kosten voor je ziektekosten lager zijn. Minder ziektedagen/ziekteverzuim wat helpt bij een eventuele promotie of voor een zelfstandig ondernemer voor extra klanten. Maar ook een langer vitaal leven waardoor je nog met je kleinkinderen kunt spelen en nog lang van het leven kan genieten. Dus denk niet te veel korte termijn maar bedenk wat dit je later op gaat leveren. Dat is waar je het voor doet.

Groetjes,

Bart

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake