Een groep met lachende gezichten na een workout 4 Kika!

In je 40er jaren nog Fit en Sterk de Zomer in? Sluit je nu bij ons aan!

Nu is het een perfect moment om te starten met werken aan een gezondere, fittere versie van jezelf. Bij ons ben je aan het juiste adres om je doelen te bereiken en je beste zelf te worden.

Waarom Fit en Sterk worden in je 40er jaren?

Je vraagt je misschien af waarom het zo belangrijk is om juist nu fit en sterk te worden. Laten we eens kijken naar de voordelen:

  1. Gezondheid: In je 40er jaren is het cruciaal om actief te blijven om gezondheidsproblemen zoals hart- en vaatziekten, diabetes en obesitas te voorkomen.
  2. Energie: Door regelmatig te sporten, zul je merken dat je meer energie krijgt om uitdagingen in het dagelijks leven aan te kunnen.
  3. Mentale welzijn: Het is bewezen dat lichaamsbeweging voordelen voor je heeft en met name voor je geestelijke gezondheid, waardoor stress vermindert en je humeur verbetert.
  4. Zelfvertrouwen: Het bereiken van fysieke doelen zal je zelfvertrouwen een boost geven en je helpen om met trots naar jezelf te kijken.

Onze Aanpak: Fit en Sterk in je 40er

  1. Persoonlijke begeleiding: Onze ervaren coaches staan klaar om je te begeleiden in je reis naar jouw doelen. Bij Personal Training stellen wij een programma op maat voor je op, dat past bij jouw doelen en mogelijkheden. Bij onze Groepslessen werken wij met een programmering die wordt afgestemd op jouw mogelijkheden.
  2. Variatie in training: CrossFit staat bekend om variatie in de trainingen. Van krachttraining tot cardio en flexibiliteitsoefeningen. Ons programma biedt een grote hoeveelheid aan onderdelen om je geïnteresseerd en gemotiveerd te houden.
  3. Voedingsadvies: Een gezond dieet is essentieel voor het bereiken van je fitnessdoelen. Onze voedingsdeskundigen kunnen je begeleiden bij het maken van gezonde eetkeuzes die je energie en prestaties verbeteren.
  4. Community: Samen staan we sterker. Sluit je aan bij Better Through Movement waarbij wij allemaal streven naar een gezonder en actiever leven. Je zult merken dat de steun van anderen een hele leuke en goede motivatie is in jouw doelen. Iedereen wilt je helpen!

Gratis intakegesprek

Ben jij er klaar voor en wil jij fit en sterker de zomer in? Sluit je dan nu bij ons aan en plan je gratis intakegesprek in. Ontdek hoe je fitter en sterker kunt worden, zelfs in je 40er jaren. Laat deze kans niet voorbijgaan!

Klik hier om te beginnen aan jouw reis naar een gezondere, energiekere versie van jezelf!

Groetjes,

Ariette

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake