Geld besparen door te trainen?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Je wil starten met trainen maar bent bang dat dit te duur is. Wij zijn één van de prijzigste sportscholen in de omgeving van Zevenbergen. Ik zeg bewust niet duur, want de waarde die jij hiervoor terugkrijgt zorgt ervoor dat jij uiteindelijk geld bespaard. Ik ben hier zelfs best trots op. Wij bieden zoveel waarde dat mensen onze tarieven graag betalen! Dit zorgt ervoor dat mensen ook echt resultaat boeken. Wat natuurlijk het doel is van naar de sportschool gaan. Wil jij weten hoe jij geld kunt besparen door te starten met trainen? Hier zijn 5 redenen.

  1. Je bent scherper gedurende de dag! Diverse onderzoeken tonen aan dat sporten ervoor zorgt dat jij je cognitieve vermogen verbetert. Dr John Ratey laat in zijn boek Spark zien dat lichaamsbeweging helpt om je focus te verhogen, depressies te bestrijden en betere beslissingen te nemen. Wanneer jij scherp bent kun je als manager lastige projecten beter analyseren. Een ondernemer kan weer nieuwe ideeën ontwikkelen of een nieuwe inkomstenbron op poten zetten.
  2. Verhoogde energie en immuniteit: Mensen die regelmatig sporten, zijn productiever op het werk dan mensen die niet sporten. Dit blijkt uit een onderzoek gepubliceerd in de Journal of Occupational and Environmental Medicine. Ook missen de sporters minder werkdagen door ziekte. Lichamelijke fitheid zorgt voor een betere immuniteit en vermindert veel belangrijke gezondheidsrisico’s. Verzuim en verminderde productiviteit zijn oorzaken om een promotie mis te lopen. Iets wat natuurlijk weer een lager inkomen betekent. Wanneer je vaak ziek bent wordt daarnaast ook vaak wat negatiever over je gedacht. Uit een onderzoek in de Journal of Labor Research blijkt dat mannen die regelmatig sporten, gemiddeld 6 procent meer verdienen collega’s die dit niet doen. Voor vrouwen zijn de cijfers zelfs hoger. Vrouwen die regelmatig sporten, verdienen gemiddeld 10 procent meer dan degenen die dat niet doen.
  3. Besparingen op ziektekosten: Wanneer je minder vaak ziek bent of in een betere gezondheid bent hoef je minder aanspraak te maken op zorgkosten. Iedereen is natuurlijk verzekerd. Maar het eigen risico wat voor sommige behandelingen toch moet worden betaald kan hard oplopen. Een Amerikaans onderzoek van The American Heart Association laat een besparing zien van $2,500 per jaar voor mensen die regelmatig trainen. Uiteraard ziet het zorgstelsel in de VS er anders uit dan in Nederland. Maar wanneer mensen actiever zijn en zorgen voor minder druk op de zorg hoeft minder aanspraak te worden gemaakt op de verzekeringen en dit komt natuurlijk weer de premie ten goede. Daarnaast is een verlaagde druk op de zorg in deze tijd altijd mooi meegenomen.
  4. Bespaar geld op je kleding: Voor de dames, geen paniek je kunt nog steeds nieuwe kleding bestellen natuurlijk!  Maar de gemiddelde volwassenen komt bijna 1 kilo aan per jaar tussen zijn 20e en 50e levensjaar. Dat wil zeggen dat we ongeveer 3 sets kleding in de kast hebben hangen. Dit is de kleding die we nu dragen en kleding die 1 á 2 maten kleiner is. Leden die regelmatig bij ons trainen en hun voedingspatroon op orde hebben (met of zonder hulp van ons), laten zien dat het mogelijk is om in je oude kleding te passen of ervoor te zorgen dat je kleding beter zit. Wanneer je blijft trainen kun je dus geld besparen, je koopt nu namelijk kleding waar je voor altijd in past.
  5. Minder uitgaven aan afhaalmaaltijden: Wanneer je start met trainen word je ook bewuster van hetgeen dat je eet. Plannen van je maaltijden is er daar 1 van. Eten in de pauze wordt dus thuis bereid en meegenomen. Verwacht je langer door te moeten? Ook dan neem je eten mee van thuis. Dit hoeven geen culinaire hoogstandjes te zijn. Wanneer je in de avonduren een dubbele portie maakt kun je deze eenvoudig tussen de middag opwarmen en opeten. Zo maak je gezondere keuzes en blijven je uitgaven voor minder gezonde keuzes binnen de perken.

Deze 5 redenen laten je direct zien hoe jij geld kunt besparen door te starten met trainen bij Better Through Movement. Met de dure decembermaand voor de deur gaat dit zeker van pas komen. Dus start met besparen en kom trainen!

Groetjes,

Bart

p.s. ben jij al lid van de Facebookgroep Fitness in 0168? In deze groep vind je fitnesstips voor beginners in Zevenbergen?

k

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake
Deze website en/of de third-party tools verwerken persoonlijke data.
Je kunt je uitschrijven via de volgende link Uitschrijven