Nu, fit en sterk worden zonder fitness schema

Wil jij zonder fitness schema toch fit worden op de sportschool? Dat is natuurlijk gewoon mogelijk. Bij Better Through Movement hoef jij je namelijk geen zorgen te maken over welke training je vandaag gaat doen. Onze trainers zorgen er voor dat elke dag een nieuwe training op het programma staat. Zo kun jij gewoon aan je doelen werken en even je gedachten verzetten van je drukke werkdag. Jij hoeft dus niet na te denken over welke training je gaat doen. Dat hebben wij namelijk al voor je gedaan. Daarnaast is elke training anders wat ervoor zorgt dat jij niet verveeld raakt.

Wanneer je een aantal keer per week komt trainen behandel je steeds andere oefeningen, ligt de focus steeds op andere spiergroepen en verschilt je workout van lengte. Zo kan het zijn dat de ene workout 5 minuten duurt en de volgende training ga je 25 minuten aan de slag. Ondanks dat de groepstrainingen altijd één uur duren, spelen we regelmatig met de tijd dat je intensief aan de slag bent. Door de lengte van de workouts te variëren train jij in elk tijdsdomein. Hierdoor word jij de fitste versie van jezelf. Daarnaast is vrijwel elke training een full body workout. Dit zorgt ervoor dat jij elke spier in je lichaam traint. Iets wat uiteraard ook bijdraagt aan jouw fitheid. Tot slot staat ook bijna elke training een skill/krachtoefening op het programma. Door deze oefeningen toe te passen wordt ook jij steeds behendiger in de CrossFit oefeningen. Door het toepassen van deze oefeningen word je ook sterker en is een potje appelmoes opendraaien voor jou geen probleem meer.

Zelf een fitness schema opstellen is dus niet nodig om vooruitgang te boeken. Onze trainers doen dit graag voor je. Zo wordt jij fit zonder fitness schema en hoef jij niet na te denken over welke training je vandaag gaat doen. Dus kun jij je focussen op dingen die echt belangrijk zijn.

Ook starten?

Schrijf je snel in voor een gratis intake.

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake