Man draagt bal over box tijdens CrossFit les in sportschool Zevenbergen

Fit voor de start

Elke week heb ik wel een intake met mensen die interesse hebben om van start te gaan. Supergoed want ik vind het ontzettend leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Daarnaast hoor ik graag wat iemand zijn doelen zijn en help ik graag een goede start te maken. Wij begeleiden mensen die fit willen worden en ook mensen die al ontzettend fit zijn. Vaak krijg ik ook de vraag of je fit moet zijn voor de start. Maar wanneer je minder fit bent is dat echt niet erg. Wij helpen je namelijk om fit te worden.

Wanneer je de foto’s op internet ziet, lijken onze trainingen natuurlijk behoorlijk heftig. Er wordt met gewichten gewerkt. Je zie mensen in het rek hangen en denkt: “dat lukt mij nooit”. Ik ga proberen je zorgen weg te nemen. Om te beginnen starten we altijd met 1-op-1 trainingen. Tijdens deze personal trainingsessies werken we op jouw tempo aan het leren beheersen van de technieken. Daarnaast bouwen we de intensiteit van de lessen op. Wij zorgen ervoor dat als je dat wil je na een aantal lessen echt veilig door kunt stromen naar de groep. Je bent zogezegd fit voor de start!

Het zou natuurlijk vreemd zijn dat iemand die graag aan zijn conditie wil werken of misschien af wil vallen niet bij ons van start kan gaan. We zijn juist begonnen om mensen zoals jij fitter te maken! Wanneer kinderen naar zwemles gaan leer je ze ook niet eerst zwemmen. Of bij het autorijlessen ga je ook niet eerst zelf aan de slag. Je hoeft dus niet fit te zijn om bij ons te starten. Iedereen is welkom. Iedereen is fit voor de start en anders helpen we je fit te worden.

Groetjes,

Bart

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake