De eerste keer naar de sportschool in 5 stappen!

De zomervakantie zit er weer op en het is tijd om aan de slag te gaan. Voor vele is dit het moment om het sporten op te pakken. Maar hoe ziet zo’n eerste keer naar de sportschool eruit? Wat heb je nodig en ben je wel fit genoeg? Met deze 5 stappen weet jij precies hoe jouw eerste keer naar de sportschool bij Better Through Movement eruitziet.

  1. Persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens ons persoonlijke kennismakingsgesprek bepalen we wat jouw trainingsverleden is en wat je wensen en doelen zijn. Op basis van deze informatie bepalen we wat de beste manier is om zo snel mogelijk jouw sportieve doelen te behalen.
  2. Zorg voor de juiste voorbereiding: Een dag voor je eerste training ontvang jij een bericht met een herinnering voor je eerste training. Daarnaast helpen we je met dit bericht om ervoor te zorgen dat jij goed voorbereid start. Vergeet bijvoorbeeld niet een handdoek en flesje water mee te brengen. Makkelijk zittende sportkleding aantrekken is ook altijd een goed idee.
  3. Je eerste training: Ongeacht welk pakket je kiest, de eerste training is altijd een personal training. Dit om ervoor te zorgen dat jij je op je gemak voelt en alle aandacht krijgt die je verdient. Je hoeft niet bang te zijn dat we de eerste trainingen te hard van stapel lopen. Onze trainers zorgen ervoor dat jij op een veilige manier alle bewegingen met een goede techniek krijgt aangeleerd. Verder zorgen de trainers voor een motiverende omgeving waardoor jij op jouw tempo aan de slag kunt gaan. Wij zorgen ervoor dat jij met een voldaan gevoel de training afsluit.
  4. De dag na je eerste training: Na je eerste training heb je waarschijnlijk wat spierpijn. Dat is geen probleem. De meeste nieuwe deelnemers bij Better Through Movement hebben spierpijn na de eerste les. Zorg dat je goed slaapt, eet voldoende eiwitten en ga niet stil zitten. Wij weten dat het lastig is om niet stil te gaan zitten als je last hebt van je benen. Maar in beweging blijven zorgt ervoor dat jij sneller weer op volle kracht bent voor je volgende training.
  5. Behaal je doelen: Uiteraard behaal je niet na één training je doelen. Maar wanneer je consequent blijft trainen en onze adviezen opvolgt. Dan liggen ook jouw doelen binnen handbereik. Wij hebben geen rustende leden. Wij zorgen voor die stok achter de deur waardoor jij gemotiveerd blijft om te blijven trainen. Ook als je even geen zin hebt.

Dus ben je bang om voor de eerste keer naar de sportschool te gaan? Dat is echt nergens voor nodig. Zoek een plaats op waar ze je helpen om rustig te starten en vanuit daar op te bouwen. Iedereen verdient het om fit en gezond te zijn en te blijven. Ook jij.

Wil jij starten op jouw niveau?

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake