Is CrossFit alleen voor fitte mensen?

Natuurlijk niet! Je hoeft echt niet bang te zijn dat CrossFit alleen voor fitte mensen is. CrossFit is op allerlei manieren te schalen en is aan te passen naar elk niveau. Ook wanneer je al een tijd niets gedaan hebt kun jij starten. We starten altijd met 1-op-1 lessen waarbij we je helpen de technieken onder de knie te krijgen. Daarnaast worden deze lessen gebruikt om te wennen aan de intensiteit in de lessen. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met hoe fit je op dat moment al bent.

Na de 1-op-1 starterslessen heb je de keuze om in de groep verder te trainen of 1-op-1 te blijven trainen. Daarnaast zijn Duo trainingen vanaf dat moment ook mogelijk.

Wanneer je ervoor kiest om door te trainen in de groep, is dat geen enkel probleem. We  hebben een gezellige groep met leden die ervoor zorgen dat ook jij je welkom voelt. Of je nu topfit bent of net van start gaat. Uiteraard is het spannend om aan iets nieuws te beginnen. Maar de trainers zijn er om jou op je gemak te stellen en ervoor te zorgen dat jij jouw doelen behaald.

Je hoeft dus ook niet eerst fitter te worden voordat je kunt starten. CrossFit is namelijk niet alleen voor fitte mensen. Iedereen traint op zijn eigen niveau en elke training wordt aangepast, zodat ook jij een lekkere training hebt afgewerkt. Uiteraard is CrossFit wel een intense manier van trainen die zorgt voor een uitdaging. Maar iedereen vindt zijn eigen uitdaging in elke training. Je gaat zeker hard trainen, dat beloof ik je. Maar wij zorgen ervoor dat het veilig blijft en jij met een voldaan gevoel naar huis toe gaat.

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake