Waarom een coach ervoor zorgt dat jij je sportieve doelen nog sneller kunt bereiken!

Nu de sportscholen eindelijk weer opengaan en je weer mag gaan trainen denk je bij jezelf. Ik train nu al een aantal jaar, een paar keer per week. Maar zie nog steeds geen resultaat. Dat moet echt anders. Je dreigt je motivatie te verliezen en dat is natuurlijk niet goed. Bewegen is superbelangrijk. Geef daarom niet op maar schakel de hulp van een coach in. Hij/zij kan je namelijk helpen om sneller je doelen te bereiken. Voorheen was het hebben van een coach enkel voorbehouden aan sterren en topsporters. Maar met de komst van small-group training en het bekender worden van personal training is dat echt verleden tijd.

Op welke manier helpt een coach jou bij het sneller behalen van je doelen?

  • Een coach heeft de kennis om jou te helpen bij het sneller behalen van je doelen. Door een goed trainingsprogramma dat is toegespitst op jouw doelen, behaal jij sneller resultaat. Zorg er dus altijd voor dat jouw doelen ook bekend zijn bij de coach. Bij Better Through Movement hebben we elk kwartaal een goal sessie met onze leden Tijdens dit gesprek bekijken we samen wat je doelen zijn en of deze zijn veranderd ten opzichte van voorgaande keer. Daarnaast geven we je een advies hoe je deze doelen sneller kunt behalen.
  • Doordat een coach weet hoe je moet bewegen zorgt hij ervoor dat je altijd veilig in beweging bent. Of je nu een squat, deadlift of een press maakt. Jij bent veilig in beweging en zo loop je minder kans op blessures en boek je sneller resultaat.
  • Een coach zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in je vooruitgang. Wanneer je vooruitgang niet wordt gemeten en/of bijgehouden heb je geen idee of je dichter bij je doelen komt. Zorg er dus altijd voor dat je resultaten worden gemeten en vastgelegd. Bij Better Through Movement wordt dit gedaan door het loggen van de scores van de workouts in de app. Hierbij kun je wanneer een workout nogmaals voorbij komt zien of je sneller bent geweest, meer gewicht hebt verplaatst of een combinatie van deze twee. Daarnaast hebben we tijdens de goalsessies ook een InBody scan. Hierbij wordt een complete lichaamsanalyse gedaan. Dus ook je gewicht, spiermassa en vetmassa score worden nauwlettend in de gaten gehouden.
  • Je wordt door een coach gemotiveerd. Wanneer je zelf moet trainen is het vaak makkelijk om te denken, ach dit gewicht is wel prima. Of ik kan eigenlijk wel harder maar ik ben toch in beweging. Een coach zorgt ervoor dat op dagen dat het kan je wordt gepusht om net dat beetje extra te geven. Door te trainen buiten je eigen comfort zone boek je sneller resultaat en stuw je jezelf tot prestaties die je daarvoor nooit voor mogelijk had gehouden.
  • Een coach zorgt voor die stok achter de deur. Als het allemaal even niet gaat. Je hebt geen zin, of je weekend duurt al een paar weken van woensdagmorgen tot dinsdagavond. Dan is een coach er om je te helpen de zaak weer op de rit te krijgen. Dit kan door een gesprek. Maar ook om je te helpen herinneren waar je het allemaal voor doet. Jij wil graag weer in bikini het strand op. Je wil niet balen van je spiegelbeeld als je in de spiegel kijkt. Of je wil nog zo lang mogelijk van je kleinkinderen kunnen genieten. Allemaal doelen die wij bij Better Through Movement voorbij horen komen. Jouw doelen zijn belangrijk en wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk deze doelen bereikt. Je moet er zelf voor werken. Maar wij helpen je daarbij.

Of je nu in de groep traint of Personal Training volgt. Onze coaches staan met hun expertise klaar om jou te helpen bij het behalen van je doelen.

Baal je ervan dat je al een tijd geen resultaat ziet en wil je nu echt jouw doelen bereiken? Plan dan snel een intake en wij vertellen je hoe je dit het beste kunt doen.

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake