8 beste hardlooproutes van Zevenbergen

Nu iedereen meer is aangewezen op thuissporten is hardlopen een favoriete bezigheid van velen. Ik vroeg aan onze 7mountaineers welke rondes zij graag lopen. Je kunt natuurlijk zelf ook je route uitzetten. Maar deze routes worden regelmatig gelopen en hebben elk hun charme. Je vindt hier diverse afstanden. Dus wil je het hardlopen op gaan pakken start dan met een wat kortere route. Daarnaast heeft elke wijk in Zevenbergen wel een route die je kunt volgen. Dus kijk of er een route voor jou bijstaat.

Je kunt deze route nog wat inkorten wanneer je bang bent dat het te ver voor je is. Loop dan in plaats van via de Kristallaan, langs de Allenweg. Voor een grotere route kun je ervoor kiezen deze route te lopen:

Blijf je het liefst zoveel mogelijk buiten de bebouwde kom en woon je dichtbij de Westrand? Ga dan aan de slag met de volgende route.

Blijf je liever noordelijk van Zevenbergen. Dan is de volgende route wellicht iets voor jou.

Deze route kun je nog iets inkorten door via de Galgenweg te lopen. De route is dan iets minder dan 6 kilometer.

Loop je vaak in de avonduren, dan is verlichting ook wel fijn. De volgende route is vrijwel volledig verlicht. Zo ren je veilig je ronde.

Wanneer je wat meer aan de Zuidrand woont en toch graag buiten de bebouwde kom loopt, kun je ervoor kiezen de volgende ronde te lopen.

Wanneer je meer richting de Achterdijk woont is deze dijk bij je hardlooproute te betrekken. Let wel op dat er geen apart fietspad is en de auto’s hier vaak hard rijden. Uitkijken dus!

Tot slot hebben we nog een rondje sightseeing in Zevenbergen. Deze ronde gaat vrijwel compleet rond het dorp. Dus wil je een ronde doen, dan is deze route door vrijwel iedereen eenvoudig op te pakken.

Wat is jouw favoriet? Of loop je zelf wellicht een andere route. Laat het gerust even weten.

Groetjes,

Bart

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake