Het belang van coaching

Bij Better Through Movement trainen mensen die al bij ons zijn sinds het prille begin. Maar er zijn ook Movers die net pas hun eerste stapjes hebben gezet binnen de CrossFit wereld. Iedereen heeft zo zijn eigen doelen om bij ons te trainen. De ene wil toch echt wat kilootjes kwijt. De ander wil gewoon lekkerder in zijn vel zitten en weer een ander wil niet compleet buiten adem zijn als hij/zij een trap is opgerend.

Vaak veranderen doelen wanneer je langer traint. Wanneer je het bijvoorbeeld je ideale gewicht hebt bereikt en weer tevreden in de spiegel kijkt, is vaak het moment daar om verder te kijken. Wij bij Better Through Movement helpen iedereen om een stip op de horizon te blijven zetten. Het is namelijk lastig om gemotiveerd te blijven zonder concreet doel. Daarnaast houden we de Movers gemotiveerd door aan te geven wat deze workout bijdraagt aan het behalen van je doelen. Bij ons ben je niet lid voor het gebruik van het materiaal of de workouts op het bord. Nee, wij leveren de coaching om jou dichter bij jouw doelen te brengen. Wij leveren die stok achter de deur die jij nodig hebt. Zeker in de huidige tijd is het makkelijk om ergens een workout gratis van het internet te plukken. Zo kun je eenvoudig op websites als CrossFit.com de programmering volgen. Maar wie vertelt je op jouw trainingsmomenten dat je uitvoering moet verbeteren? Daar zijn de coaches voor en door deze coaching beweeg jij beter en vermindert de kans op blessures.

In de huidige tijd blijft het vaak behelpen omdat je niet de materialen beschikbaar hebt die je gewend bent. Maar met behulp van onze coaching passen we de workouts aan zodat jij een goede workout hebt gedaan en dichter bij je doelen bent gekomen. Daarnaast staan we voor je klaar bij vragen. Het enige dat jij hoeft te doen is de workouts uitvoeren. Zo simpel is het.

Morgen ga ik jullie helpen om je voeding onder controle te houden.

Tot morgen,

Bart

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake