5 leukste cadeaus voor CrossFitters

Met nog een paar weken te gaan kom de Kerst weer snel dichtbij. Heb je vrienden of vriendinnen die aan CrossFit doen en weet je niet wat je ze kunt geven? Of weet je niet wat je moet vragen aan de kerstman? Dit zijn de 5 leukste cadeaus voor CrossFitters!
    • Een speedrope: Wil je nu eindelijk die double unders eens onder de knie krijgen of ben je het zat om tijdens de lessen steeds een touwtje op maat te moeten maken? Kies dan voor een speedrope. Voor maar € 8,50 koop je bij Better Through Movement al een speedrope. Maak hem op maat, stop hem in je tas en je hebt altijd je eigen touwtje bij de hand. Een foamrol en/of lacrossebal: Werk in je vrije tijd aan je mobiliteit of rol lekker je spierpijn weg met een foamrol of een lacrossebal. Ook deze artikelen kun je terugvinden bij Better Through Movement. Een foamrol koop je al voor € 20,- en een lacrossebal voor € 5,-. Dus wil je nu eindelijk thuis aan de slag om je overhead squat te verbeteren? Kies dan dit cadeau!
    • Grips/turnleertjes: Ben je het beu dat je handen opengaan na het hangen in het rek? Zeker nu je steeds je handen moet ontsmetten met alcohol is dit niet ideaal. Kies dan voor grips/turnleertjes. Deze grips kun je eenvoudig bestellen bij CFbraces.
    • Een Kwakzalver giftbox: Waar wordt elke CrossFitter gelukkig van? Baden in chalk. Met een Kwakzalver giftbox geef jij een tube chalk cadeau met daarbij nog een tweetal producten van Kwakzalver. Denk bijvoorbeeld aan wondenwonder. Heb je een wondje of een blaar? Smeer wondenwonder erop en het herstelproces gaat een stuk sneller! Dus maak jezelf of één van je CrossFit vrienden blij en geef een Kwakzalver box cadeau! Bestellen doe je hier!
    • Een duo PT les: Je wil graag dat iemand net zo’n fanatiek CrossFitter wordt als jij maar is nu nog gehecht aan het bankstel! Kies dan voor een duo PT les. Tijdens deze les laten we hem/haar kennis maken met CrossFit en kun jij gezellig meetrainen. Zo hebben jullie een lekkere workout gehad en is het een snelle stap naar het behalen van die goede voornemens na de jaarwisseling. Een duo PT les kost €102,70 en dat is natuurlijk geen geld om jouw beste vriend/vriendin enthousiast te maken voor deze fantastische sport!
Je hoofd loopt nu vast over van de ideeën voor cadeaus tijdens de feestdagen. Met deze 5 leukste cadeaus voor CrossFitters kun je namelijk voor de dag komen! Je hoeft misschien alleen nog maar een surprise te bedenken en een rijm te verzinnen. Daar kunnen we je helaas niet bij helpen. Hele fijne feestdagen, maar dat gaat met deze cadeaus zeker lukken. Heb jij nog toevoegingen? Laat dit dan zeker even weten! Groetjes, Bart

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake