Daan – “ik was er klaar mee om steeds buitenadem te zijn als ik de trap opliep”

Daan is nu ruim 3 jaar lid bij Better Through Movement. Nog gestart op onze oude locatie achter de Shell en mee verhuisd naar ons nieuwe pand aan de Blokweg. Hij moest van ver komen maar komt trouw 3 keer per week. Wij vroegen hem naar zijn geschiedenis en wat hij al heeft bereikt bij ons!

“Ik heb tot mijn 39ste niks aan sport gedaan, en opeens was ik er klaar mee om steeds buitenadem te zijn als ik een trap op liep. Ik heb toen een abonnement bij de sportschool genomen. Daar heb ik een klein jaartje rond gelopen. Maar daar ik deed ik elke keer hetzelfde. Even fietsen even lopen en nog wat apparaten, dat was het.

Toen hoorde ik over een sportschool achter de Shell, die anders was. Intensieve groepslessen dat sprak me aan. Ik heb een proefles genomen en ben niet meer weg gegaan. Door de variatie van oefeningen en WOD’s train je echt alles. Het ene gaat me beter af als het andere maar door goede motivatie van de coaches gaan de mindere dingen ook steeds beter

Ik ben 3 maanden geleden ook met een voedingschema bij Cynthia gestart met het doel om fitter te worden en af te vallen. Nu drie maanden later heb ik die doelen bereikt, en ben daar blij mee. Nu is het de bedoeling om er lekker mee door te gaan. Ik merk aan mezelf dat ik het vervelend vind als ik niet 3 keer per week kan sporten bij BTM om dat ik het echt leuk vind om te doen. Dus ga ik daar lekker mee door, met als doel om nog fitter te worden.”

Blijf je geleerde lessen van het voedingsschema toepassen en blijf vooral ook trainen, dan wordt je nog fitter en sterker Daan!

Ben jij er ook klaar mee om buitenadem te zijn na de minste inspanning?

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake