Personal Training Zevenbergen

Wij begeleiden je naar jouw doelen.

Personal training in Zevenbergen

Better Through Movement biedt personal training aan op jouw eigen niveau. Ben jij een beginnend sporter die niet weet waar te beginnen, werk jij aan je herstel en begin jij na een blessure met revalidatie of ben je een ervaren sporter die klaar is voor een volgende uitdaging onder goede begeleiding. Ongeacht je niveau en ervaring is personal training dan het opstapje dat jou helpt jouw doelen te realiseren.

Voor elk niveau maken wij een trainingsprogramma op maat. Wil jij erachter komen of 1-op-1 training het juiste is voor jou? Plan dan een afspraak voor een gratis intakegesprek.

Wil jij 1-op-1 training voor:

Volledig op maat gemaakte trainingen?

Persoonlijke begeleiding bij het juist uitvoeren van oefeningen?

Vertrouwen en motivatie die zorgen voor sneller en beter resultaat?

Personal training in Zevenbergen, dus gewoon bij jou in de buurt?

Wij helpen je

Wij gaan voor persoonlijke groei

Niet alleen lichamelijke, maar ook geestelijke en emotionele groei vinden wij belangrijk. Het enthousiasme van onze leden en het vertrouwen dat zij in ons hebben, motiveren ons om jou nog meer te motiveren. Wij zijn een klein team opgeleide trainers en voedingsdeskundige waarmee we je graag helpen jouw doelen te behalen.

We zijn ons ontzettend bewust van het feit dat we veel vragen van onze leden, maar ook van ons zelf. Daarom zijn we er dan ook om jou te begeleiden en te helpen, zodat jij gezond, zelfverzekerd, fit, energiek en vol passie kan genieten van de dingen die jij graag doet in het leven.

Voeding en mindset

Het is essentieel om de juiste bouwstoffen binnen te krijgen voor zowel het verbeteren van je vetpercentage als bij het opbouwen van spiermassa. Bij Better Through Movement krijg je dan ook een op maat gemaakt dieet compleet berekend op jouw doelen, huidige eetgewoonten, lichaamsbeweging, persoonlijke situatie, etc. Kortom een schema dat bij volledig bij jou past. Je leert bij ons hoe je dagelijks de juiste gezonde keuzes maakt zonder dat daar al te veel aanpassingen in benodigd zijn. We focussen dan ook niet alleen op het eindresultaat, maar zorgen er ook voor dat de aanpassingen op de langere termijn vol te houden zijn.

Zet de eerste move
maak een gratis afspraak

    Wij gebruiken cookies om jou te kunnen blijven motiveren 🍪