Laat zien dat je geeft om jezelf

Elke week heb ik een aantal gesprekken met mensen omdat ze nieuwsgierig zijn wat ik samen met mijn team voor ze kan betekenen. In zo’n gesprek vraag ik naar je doelen die je graag zou willen bereiken. Bovendien zjn deze doelen voor iedereen anders. Zo wil de één afvallen. De ander wil meer energie en zo zijn er nog legio voorbeelden Maar altijd heeft het behalen van deze doelen een diepere reden. Het kan zijn dat je onzeker bent over jezelf. Baalt van je spiegelbeeld. Of misschien wel bezorgd bent over je gezondheid. Iedereen wil natuurlijk gelukkig zijn en lekker in zijn vel zitten. Maar om dit te bereiken zijn soms andere keuzes nodig. Keuzes die laten zien dat je geeft om jezelf.

Door toewijding aan je gezondheid door middel van trainen en gezonder te eten behaal jij de doelen die ervoor zorgen dat je niet meer onzeker bent over je lichaam of over je gezondheid. Hierdoor laat je zien dat je geeft om jezelf.

  • Je geeft om de prestaties op je werk
  • Je geeft om je rol als ouder
  • Je geeft om je rol als partner
  • Je geeft om je toekomst

Door je gezondheid te verbeteren laat je jezelf en anderen zien dat je wil leven en niet alleen wilt overleven. Door zelfverzekerder te zijn krijg je weer zin om iets te ondernemen en plof je niet meer na een werkdag op de bank om tot bedtijd er niet meer vanaf te komen.

Ik heb in de 7,5 jaar dat Better Through Movement bestaat nog niemand gesproken die spijt had dat hij/zij is gestart. Ja, soms zijn de trainingen zwaar en ook je voedingspatroon aanpassen is niet altijd makkelijk. Maar wanneer je merkt dat je resultaat boekt en lekkerder in je vel zit is het dat gewoon allemaal waard.

Ik sta samen met mijn team voor je klaar om je te helpen de eerste stappen te zetten naar een gezonder leven. En ook na deze eerste stappen helpen we je verder. Ik vind het belangrijk dat jij trots bent op jezelf. Laat zien dat je geeft om jezelf en start vandaag nog met de eerste stap! Welke stap zet jij?

Groetjes,

Bart

p.s. Wil jij een snel antwoord op je vragen? Neem contact op via Whatsapp op nummer: 0168-785123

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake