5 Redenen waarom je niet afvalt!

Reden 4: Je eet teveel!

Wanneer je op je eten let. Je beweegt meer, maar je valt niet af. Dan is het simpel. Je eet teveel. Eigenlijk is reden 4 dus een samenvatting van de voorgaande 3 redenen. Afvallen is simpel gezegd altijd een vorm van minder eten dan je verbrand. Of je nu niet in beweging bent of heel veel. Wanneer je meer calorieën binnenkrijgt dan je nodig hebt gedurende de dag, kom je aan.

Bij CrossFit 7 Mountains helpen wij onze leden met een voedingsschema op maat. Hierbij bekijken we wat je activiteiten zijn gedurende de dag en je huidige lengte en gewicht. Op basis daarvan bepalen we wat je nodig hebt om jouw doelen te bereiken. Of dat nu afvallen, aankomen of gewoon strakker in je vel zitten is. Daarnaast bekijken we alle vitaminen en mineralen die jij dagelijks nodig hebt. Zo heb je een perfect uitgebalanceerd voedingspatroon, wat niet te veel afwijkt van wat je gewend bent. Zo is het voor jou beter vol te houden en leren we je een voedingspatroon aan waar je de rest van je leven profijt van hebt.

Ga je zelf aan de slag met je voeding? Bepaal dan eerst wat je caloriebehoefte is. Aan de hand daarvan kun je vervolgens bekijken hoeveel je per dag moet eten om af te vallen. Ga nooit meer dan 500 kcal onder je dagelijkste behoefte. Zo gaat het wellicht wat langzamer, maar is het makkelijker vol te houden. Tegenwoordig kun je eenvoudig in een app als My Fitness Pal je voeding tracken. Wel dien je alles dan even af te wegen en in te vullen in de app. Zo weet je exact wat je binnenkrijgt, eet je niet teveel en kun je eindelijk naar je perfecte spiegelbeeld werken.

Morgen is het alweer tijd voor de laatste reden waarom je niet afvalt. Benieuwd wat deze reden is? Lees morgen de blog.

Groetjes,

Bart

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake