CrossFit Zevenbergen

CrossFit Zevenbergen

Ben jij opzoek naar CrossFit in de omgeving Zevenbergen? Zoek niet verder Better Through Movement is de eerste en enige CrossFit box van de Gemeente Moerdijk. Opgericht in 2015. Dus onze trainers hebben jarenlange ervaring om jou de basis van CrossFit bij te brengen. Train je kracht, uithoudingsvermogen en stabiliteit. Bij ons staat elke dag een andere workout voor je klaar, afgestemd op jouw niveau. Samen met maximaal 9 andere leden doorsta jij keer op keer de korte en intense trainingen en ga jij met een voldaan gevoel weer richting huis. Ben jij klaar voor de ultieme uitdaging om de fitste versie van jezelf te worden?

Wat is CrossFit

CrossFit is een manier van sporten waarbij atletiek, gewichtheffen en gymnastiek worden gecombineerd tot één training. Vrijwel elke oefening uitgevoerd tijdens een CrossFit training is te herleiden naar een natuurlijke lichaamsbeweging. Daarom wordt CrossFit omschreven als een functioneel trainingsprogramma.

Opbouw training

Een training begint altijd met een warming-up waarbij je onder begeleiding in een groep aan de slag gaat met het verbeteren van jouw technische vaardigheden. Hier worden de CrossFit bewegingen uitgelegd en geoefend zodat je alles goed en veilig uit kunt voeren om blessures te voorkomen.

Na het technische gedeelte ga je aan de slag met een training waarbij je vaak meteen de technische vaardigheden kan toepassen in een uitdagende workout van 10 à 20 minuten. Deze workouts zijn altijd schaalbaar naar jouw niveau. Deze workout wordt de “workout of the day” (WOD) genoemd. Om jouw persoonlijke groei bij te kunnen houden worden de resultaten van de WOD bijgehouden na afloop van de training in onze eigen app. Dit is belangrijk om jouw progressie te kunnen volgen.

Denk je dat CrossFit te uitdagend voor jou is? Geen nood, de eerste stap is het maken van een afspraak. Tijdens deze afspraak stellen we samen met jou een plan op maat op. Hierin werken we samen om op jouw tempo de basics van CrossFit aan te leren. Wij zorgen ervoor dat jij de juiste vaardigheden beheerst voordat je aan de reguliere lessen mee mag doen.

Op deze manier doe je alle oefeningen op jouw eigen niveau met 1-op-1 begeleiding. Dit voorkomt blessures en zorgt ervoor dat jij verantwoord jouw doelen kunt behalen.

Je traint altijd op jouw eigen niveau

CrossFit is voor iedereen

Ons trainingsprogramma is altijd zo ontwikkelt dat de oefeningen op elk niveau kunnen worden uitgevoerd. CrossFit is daarom ook geschikt voor iedereen die gewoon fitter en gezonder wil worden. Ongeacht je leeftijd, ervaring met sporten, huidige fitheid of gewicht.

Maak een afspraak voor jouw plan op maat!

Samen jouw doelen halen met verantwoord trainen?

Wij gebruiken cookies om jou te kunnen blijven motiveren 🍪